Drumul ce traversează satul Grid va fi reabilitat. Primarul comunei Părău, Ovidiu Alexandru Ovesea, a semnat joi, 18 aprilie a.c., la Consiliul Județean Brașov contractul privind modernizarea acestui drum  ce traversează satul Grid. Este vorba despre un tronson din DJ 130 B, dintre Părău și Perșani, în lungime de 1,4 km, situat în interiorul satului Grid.

  • ,,Contractul acoperă servicii de proiectare și execuție, iar firma Diferit SRL din Cluj-Napoca va realiza lucrările. Modernizarea acestui drum este parte a unui proiect extins care înseamnă reabilitarea întregului drum Părău – Grid – Perșani în lungime de 6,2 km, crucial pentru conectivitatea județeană și accesul către Drumul Național 1“ a explicat Șerban Todorică, președintele CJ Brașov.

Primarul comunei, Ovidiu Ovesea, a solicitat proprietarului DJ 130B încă de la preluarea mandatului să repare drumul din satul Grid, mai ales că  repararea şi întreţinerea  DJ 130 B a fost programată pentru perioada 2016-2020.

  • ,,Vor începe lucrările de reabilitare la drumul din Grid, firma Diferit, cea care a realizat și ,,Drumul de sub munte“, a fost desemnată de CJ Brașov să realizeze lucrările. Este investiția așteptată de sătenii din Grid de mulți ani“ a declarat Ovidiu Ovesea, primarul comunei Părău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here