În comuna Beclean se fură orice și oricând. Localnicii nici nu mai știu cui să se adreseze pentru a-și proteja bunurile de pe proprietățile lor. Săptămâna trecută, proprietarul unei ferme aflată pe raza satului Beclean a surprins în fapt un localnic care   încărca în autoturism, un buz, lucerna cosită ilegal de pe terenul fermei sale. Bărbatul s-a adresat, de data aceasta, Primăriei Beclean.

  • ,,În data de 18 aprilie a.c., ora 17.30, făptuitorul, L.F. din Beclean,  a fost surprins pe extravilanul localității Beclean, în timp ce cosea lucerna, cultura ce aparține societății mele. Dețin următoarele probe: fotografii, martor“ a scris Ș.P. în sesizarea depusă la Primăria Beclean.

În urma sesizării, la nivelul Primăriei Beclean s-a constituit o comisie  formată din viceprimarul Ovidiu Trâmbițaș și consilierul de la Registrul agricol Corina Pisoiu, care s-au deplasat la fața locului pentru a constata pagubele.

  • ,,Urmare a reclamației producătorului agricol,  nr. 3063 din data de 19.04.2024, ne-am deplasat la locul numit ,,După Deal“ unde am constatat că în parcela cultivată cu lucernă aparținând SC Carmolimp SRL, pe o suprafață  de aprox. 100 mp teren  a fost cosit, iar iarba lipsește“ au constatat reprezentanții Primăriei Beclean.

Reclamația a fost trimisă și Poliției Beclean. Până în prezent, reprezentanții IJP Brașov n-au transmis niciun comunicat legat de furtul de lucernă de la Beclean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here