• Peste 348 de milioane de lei, pentru noi proiecte finanțate prin ProgramulNațional de Investiții ”Anghel Saligny” 

Proiectul Primăriei Mândra ,,Modernizare străzi în comuna Mândra“ a intrat în linie dreaptă. Contractul de finanțare al proiectului a fost semnat astăzi, 29 aprilie a.c., la Ministerul  Dezvoltării  de ministrul Adrian-Ioan Veștea și primarul Șerban Ioan Taflan. Prin acest proiect vor fi modernizate toate străzile din satele Șona, Ileni și Râușor. Valoarea proiectului finanțat prin programul Anghel Saligny este de 6.950.000 de lei.

În aceeași zi minitrul Dezvoltării a semnat încă 33 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 348.857.294,79 de lei. Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează atât modernizarea drumurilor de interes local, cât și înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră, a stațiilor de epurare și a sistemelor de distribuție a gazelor naturale.

  • ,,Proiectele finanțate prin acest program conduc la o creștere economică sustenabilă, la crearea de noi locuri de muncă și la creșterea calității vieții cetățenilor. De asemenea, exemplele de bune practici pot reprezenta un impuls important și pentru alte comunități locale”, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veștea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here