FOTO Libertatea

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a retras de la vânzare, la solicitarea furnizorului, un anumit tip de ulei, comercializat în rețeaua de magazine Mega Image. Este vorba despre „Gaea, Ulei de masline extravirgin pentru salata 500ml”, cu numărul de lot L4009, având data de expirare Iulie 2025.

„Retragerea produsului de pe piață și rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanșate la solicitarea furnizorului, urmând principiul precauției de contaminare încrucișată cu un alt lot la care s‐a detectat prezența pesticidului „clorpirifos”. Menționăm ca lotul L4009 cu termenul de valabilitate: Iulie 2025, nu s‐a detectat pesticidul „clorpirifos”, au transmis reprezentanții ANSVSA.

În aceste condiții, clienții care au cumpărat acest produs sunt rugați să nu îl consume și să îl distrugă sau să îl returneze în magazinele de unde l-au cumpărat. Pentru a-și primi banii înapoi, oamenii trebuie să prezinte bonul fiscal. Data limită până la care se poate face returnarea produsului cu datele menționate mai sus este 24.05.2024. „Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicită clienților să nu consume produsele cu loturile menționate și roagă cu amabilitate să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s-a achiziționat produsul”, au transmis reprezentanții Mega Image, care și-au cerut scuze clienților pentru neplăcerea creată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here