Un grav accident a avut loc în această dimineață între Râșnov și Zărnești. Au fost implicate o dubă de transport marfă și un autobuz în care se aflau 20 de persoane, după cum a anunțat ISU Brașov.

Din păcate, șoferul dubei, un barbat de 26 de ani, a decedat.

„În jurul orei 05.00 am fost anunțați de producerea unui accident rutier pe DN 73 A, între localitățile Râșnov și Zărnești, între un autobuz în care se aflau 20 de persoane și o dubă de transport marfă în care se afla doar conducătorul auto.

În urma accidentului au rezultat 4 victime, dintre care 2 încarcerate.

La fata locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, 2 autospeciale de stingere cu apa și spumă cu modul de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă, 4 echipaje SMURD și 2 ambulante SAJ.

Din păcate, șoferul dubei, o persoană de sex masculin în vârstă de 26 de ani a suferit leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decedat.

S-a intervenit pentru descarcerarea șoferului din autobuz și pentru acordarea asistenței medicale celorlalte victime.

Două dintre victime au fost transporate la Spitalul Județean Brașov pentru investigații medicale suplimentare și îngrijiri de specialitate, de către echipajele medicale, iar cea de a treia victimă a refuzat transportul la spital.

Vorbim de conducătorul autobuzului, o persoană de sex masculin în vârstă de 45 ani a fost politraumatizat și de o persoană de sex feminin în vârstă de 63 de ani, care a a suferit un traumatism toracic.

Ambele persoane sunt conștiente”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, mr. Ciprian Sfreja.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here