FOTO: ProTV

Dublă crimă în comuna Bran din județul Brașov. Două persoane, soț și soție, au fost găsite moarte în casă, după ce ar fi fost ucise cu un topor, informează  stirileprotv.ro

Deocamdată, nu există un suspect și nici mobilul crimei. Criminaliștii fac cercetari la fața locului. Din primele informații, se pare că cele două victime au fost găsite luni dimineață de către o rudă care locuiește în aceeași curte.

Potrivit monitorulexpres.ro, tragedia s-a petrecut în satul Șimon, din comuna Bran. Se pare că a fost o altercație între frați, iar în urma conflictului, fratele și cumnata atacatorului au decedat.

Reprezentanți ai Parchetului și Poliția Stațiunii Bran se află la fața locului.

Conform aceleiași surse, bărbatul care a decedat avea 38 de ani. Lucra la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, punctul de lucru de la Moieciu. Se căsătorise anul trecut.

Cei doi soți au fost descoperiți morți de tatăl bărbatului omorât, care a fost anunțat că fiul său nu a ajuns la serviciu în această dimineață.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au confirmat informația : ”la faţa locului se efectuează cercetări cu privire la moartea a două persoane”

Potrivit unor surse neoficiale, victimele aveau capetele zdrobite, posibil lovite cu toporul.

Victimele crimei din Bran. FOTO: Monitorul Expres

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here