La ştrandul  Viromet din Victoria se efectuează lucrări  de reabilitare  în vederea deschiderii  obiectivului.  Şantierul a fost deschis  luni, 10 iunie 2019, iar o echipă formată din 15 muncitori se  ocupă de lucrări.   ,,Din cauza vremii am întârziat cu lucrările, însă sperăm ca în perioada 22 – 23 iunie a.c., să deschidem ştrandul.  15 muncitori au fost detaşaţi de la secţia Metanol la ştrand  şi ei  vor executa lucrările de reabilitare la cele două bazine, la grupurile sanitare şi vor vopsi  toate suprafeţele betonate. Cele două terase din incinta ştrandului vor fi , de asemenea, reabilitate. Ca în fiecare an, ştrandul va avea o faţă nouă  pentru a-şi primi clienţii” a spus Valentin Pampu de la Serviciul administrativ al SC Viromet SA.  Ştrandul Viromet  este  singurul obiectiv  din Victoria  care atrage în sezonul cald cel mai mare număr de persoane, atât din oraş şi din Ţara Făgăraşului, dar şi din alte zone ale ţării.

Ştrandul are autorizaţie de funcţionare

Activitatea ştrandului din Victoria a fost deja autorizată de Primăria Victoria prin documentul nr. 4701 eliberat în data de 29 mai a.c. ,,În temeiul Legii nr. 215/ 2001  privind Administraţia publică locală, autorizăm funcţionarea SC Viromet SA având următorul profil – baruri şi alte activităţi cu sediu pe strada Stadionului, nr. 1A. Prezentul acord, dă dreptul societăţii comerciale de a funcţiona în condiţiile impuse de : Inspectoratul de sănătate publică, Agenţia de mediu, Inspectoratul de protecţia muncii, Grupul de pompieri, Asigurare ordine şi linişte publică prin personal calificat. Acordul îşi pierde valabilitatea în caz de nerespectarea condiţiilor impuse în autorizaţiea de construire şi autorizaţiile sus menţionate’’ se arată în autorizaţia de funcţionare eliberată de Primăria Victoria.

Tarife mai mici decât anul trecut

Vestea cea mai bună pentru localnici este că preţul biletelor de intrare va fi mai mic decât cel practicat în anii trecuţi, ,, Din dorinţa de a avea cît mai mulţi clienţi în acest sezon tarifele s-au redus: intrare adulţi 10 lei, iar pentru elevi şi studenţi 5 lei. Un abonament costă  120 lei/lună, iar pentru copii şi studenţi,  60 lei/ lună. Pentru închirierea saunei se percepe o taxă de 50 lei/oră,  iar pentru închirierea terenului de tenis se percepe 30 lei/oră” a mai spus  Valentin Pampu. (Carla TATU)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here