• Proiecţia filmului ,,Între Chin şi Amin” programată pentru data de 17 martie, 2020,  la Casa de cultură din Victoria,  va fi reprogramată la o dată ulterioară.

 

,,Având în vedere evoluţia cazurilor de îmbolnăvire datorate noului coronavirus COVID-19, atât în Europa, cât şi în România, vă sfătuim să urmăriţi în permanenţă recomandările autorităţilor publice – Ministerul Sănătăţii, Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, DSP, etc. În această perioadă este foarte important să încercăm, fiecare dintre noi, să evităm pe cât posibil spaţiile publice aglomerate, să respectăm cu stricteţe regulile personale de igienă şi la semne de îmbolnăvire să rămânem la domiciliu şi să contactăm medicul de familie.

Primăria Victoria a luat toate măsurile de precauţie pentru protecţia tuturor cetăţenilor şi, cu siguranţă că, prin implicare comună şi spirit civic, această situaţie va fi depăşită cu bine. Facem apel către toţi cei care se întorc din zonele afectate, să declare de unde vin, pentru a evita răspândirea virusului în comunitatea noastră. Dacă aveţi informaţii nu ezitaţi să raportaţi autorităţilor.

Până la data de 31.03.2020,  sunt anulate toate evenimentele publice organizate pe raza oraşului Victoria, termenul putând fi prelungit.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi pentru implicarea voastră activă în limitarea răspândirii noului virus.

Primăria Oraşului Victoria

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here