Probele scrise la Evaluarea Națională și Bacalaureat ar putea fi organizate în luna iulie, a anunțat   Monica Anisie, ministrul Educaţiei. Anisie a spus că data exactă de reluare a cursurilor în învățământul preuniversitar și universitar se va stabili în funcție de durata stării de urgență instituită din cauza epidemiei de coronavirus.

 

  • „Probele scrise ale Evaluării Naționale și a examenului de Bacaluareat ar putea fi organizate în luna iulie. Programa de examen pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat nu va cuprinde materia aferentă semestrului al doilea”, a anunțat Monica Anisie.

Ministrul a transmis și că au fost anulate simulările examenelor naționale, evaluările pentru clasa a 2-a, a 4-a și a 6-a, dar și olimpiadele și concursurile școlare.

  • „Sesiunea specială a Evaluării Naționale și a examenului de Bacalaureat pentru olimpici va fi, de asemenea, anulată”, a mai spus Monica Anisie.

De asemenea, situația școlară pe semestrul al doilea va fi încheiată la toate disciplinile cu minim două note, la care se adaugă teza acolo unde este cazul.

  • „Subiectele pentru tezele de pe semestrul al doilea vor fi concepute doar din ceea ce s-a studiat pâna în 11 martie 2020”, a declarat ministrul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here