Lucrările de amenajare la noul  parc de agrement din zona Pieţii din Victoria sunt în plină desfăşurare. În prezent se lucrează la fântâna arteziană cuprinsă în proiect şi la  amenajarea zonelor verzi. În acest sens au fost plantaţi 20 de pini.

  •  ,, În această perioadă angajaţii SC Gazonul SRL  lucrează la amenajarea fântânii arteziene curinsă în proiect.  În partea de nord a parcului au fost plantaţi 20 de pini. Parcul se întinde pe o suprafaţă de peste 8.000 mp, unde se vor amenaja alei pietonale de peste 300 mp, iar pe o suprafaţă de peste 7.000 mp se va însămânţa gazon şi vor fi plantaţi arbuşti şi plante  decorative’’ a spus Gheorghe Cristian, primarul oraşului Victoria.

Investiţia se realizează printr-un proiect al Primăriei Victoria denumit ,,Amenajare parc zona de locuinţe strada Pieţii şi strada Aleea Bujorului’’.  Valoarea totală a proiectului este de 3.513.334,88 lei, din care contribuţia Uniunii Europene este de 2.956.869,65 lei,  restul fiind contribuţie locală.    Şantierul a fost deschis la sfârşitul lunii martie 2020 şi are termen de finalizare sfârşitul lunii septembrie a.c.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here