Decesul unui bărbat de 61 de ani din Victoria, de pe strada Muncii, a surprins rudele, prietenii și vecinii acestuia. Bărbatul era internat la Spitalul Județean Brașov din luna octombrie 2020, după ce a căzut în Piața Agroalimentară și s-a lovit la cap, iar  după o lună familia a fost anunţată că a decedat de COVID.  Marți, 17 noiembrie 2020, T.I. a fost adus acasă şi înmormântat seara, la lumina unei lanterne puse pe frunte precum  minerii în şut.

  •  ,,Marți, 17 noiembrie 2020, am primit telefon de la spitalul din Sânpetru prin care ne-au anunțat că a murit cumnatul. Ne-am șocat când am auzit că a murit de COVID-19 la spitalul din Sânpetru. Persoana care ne-a contactat telefonic m-a certat la telefon când i-am spus că în două ore nu pot ajunge la Sânpetru. Am rămas mut când mi-a spus că a murit de COVID -19. Fostul cumnat a fost internat la Spitalul Municipal Făgăraș în data de 11 octombrie 2020, când a căzut în incinta pieței. De la spitalul din Făgăraş a fost transferat de urgență, în comă,  la Spitalul Județean Brașov, unde a fost operat la cap de trei ori având cheaguri de sânge în urma căzăturii. De când a fost internat nu l-am mai văzut și nici nu am vorbit cu el fiind în comă. Nu aveam voie să intru în spital, deși am fost de câteva ori la poarta Spitalului Județean Brașov și am discutat cu medicii și cu asistentele. În data de 2 noiembrie a.c., am fost la spital  să semnez că sunt de acord să-i facă a doua operaţie. Miercuri, 4 noiembrie 2020, l-au operat din nou la cap și medicul mi-a spus că dacă ajută Dumnezeu totul va fi bine. Apoi am aflat că i-au făcut și a treia operație. Nu am fost anunțați că a fost infectat cu COVID -19, nu am fost anunțați că a fost operat a treia oară, nici că a fost transferat în comă  la sanatoriul de la Sânpetru, însă ne-au anunțat că a murit de COVID. Sunt sigur că s-a infectat cu noul virus la Spitalului Județean Brașov” a spus Sergiu Stan, cumnatul decedatului.

Cauzele oficiale ale decesului au fost: stop cardio-respirator, infecție SARS COV -2 formă clinică severă, hemoragie subarahnoidiană frontal bilateral comă gr. III. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost adus la Victoria marţi seara, în jurul orei 1800. A fost dus direct la cimitir, slujba de înmormântare oficiindu-se pe întuneric cu o lanternă pusă pe cap ca la mineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here