Foto: Adrian Gabor, vicepreşedinte CJ Braşov şi Mircea Dan Suciu, directorul general interimar

Interimatul continuă la conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov (DGASPC, instituţie subordonată CJ Braşov. Pentru următoarele 6 luni, instituţia va fi condusă de un fost  ofiţer SRI care a fost numit pe funcţia de  director general. Noul director al DGASPC Braşov este Mircea Dan Suciu, care va ocupa temporar acest post, pînă la organizarea unui concurs. În ultimele săptămîni Direcţia a fost condusă de  Julieta Gîrbacea, dar aceasta a ieşit la pensie.  Instituţia a fost condusă din 2012 de Gheorghe Durnă, care a ieşit la pensie la sfîrşitul lunii septembrie a.c.  Noul director al DGASPC Braşov a fost transferat temporar de la Direcţia de Sănătate şi Asistenţă Medicală din subordinea Consiliului Judeţean, acolo unde lucrează de la începutul anului, ocupînd, în urma unui concurs, una dintre funcţii. El va fi detaşat la conducerea DGASPC maximum şase luni, pînă la finalizarea concursului pentru ocuparea funcţiei de director al direcţiei.
Dan Mircea Suciu este absolvent al Facultăţii de Drept „Nicolae Titulescu” al Universităţii din Craiova, obţinînd diploma de licenţă în anul 1997. De asemenea, el a absolvit studii de master, obţinînd în anul 2009 diploma de master în Psihologie – informaţii în cadrul Academiei de Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul” Bucureşti. Noul director al DGASPC a ajuns la Consiliul Judeţean după ce 20 de ani a lucrat la Serviciul Român de Informaţii. Pentru numirea lui în funcţia de director interimar al DGASPC, Consiliul Judeţean Braşov a obţinut avizul favorabil din partea Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.
Anterior ocupării funcţiei de la DSAM, am activat 20 de ani ca ofiţer SRI, iar din 2017 am intrat în rezervă pe motive medicale. Acolo am lucrat pe diverse paliere deci cred că experienţa managerială acumulată va fi de folos. Acest post îl voi ocupa temporar, pînă la organizarea unui concurs. Nu ştiu încă dacă voi aplica pentru acel concurs, însă apreciez votul de încredere care mi s-a arătat acum“, a declarat noul director DGAPC Braşov, Dan Suciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here