Mare forfotă a fost marţi,  7 mai 2019, începând cu ora  10.00,  în  sala de şedinţe  a Consiliului Local Victoria.  Zeci de persoane au venit să  afle oferta  cu locuri de muncă a unei firme de curierat din Sibiu, în speranţa că vor putea  ocupa  vreun astfel de post. 60 de localnici cu vârste de la 18 la 60 de ani au ascultat ce au avut de spus reprezentanţii  companiei  GLS Sibiu şi mulţi dintre ei şi-au lăsat CV-urile.     Ofrta companiei sibiene va reduce  şomajul din Victoria care depăşeşte rata înregistrată la nivelul judeţului Braşov.  ,,Suntem o firmă de coletărie din Sibiu şi căutăm personal manipulant colete. Programul este de noapte de luni până vineri, începând cu ora 20.00 până la 4.30. Oferim salarul  de 2.350 lei plus 25% spor de noapte, bonus de performanţă de la 600 lei până la 700 lei pe lună în fucţie de activitatea depusă, bonuri de masă în valoare de 15 lei pe zi (315 lei/lună) şi  asigurăm transport. Nu se lucrează în  weekend  şi sărbători legale. După o vechime de 6 luni se acordă şi al 13-lea salariu. Primele trei luni sunt de probă, apoi angajaţii vor beneficia şi de  asigurare medicală. Programul este de 8  ore, dar în cazul în care echipa termină treaba poate  pleca acasă mai repede, iar cele 8 ore sunt plătite” a spus Miklos Szoboszlay, directorul companiei sibiene.

Programul de noapte nu i-a deranjat

Localnicii s-au declarat mulţumiţi de nivelul salariului, de programul de lucru şi mai ales că firma asigură transportul până la locul de muncă. Pe niciunul dintre ei nu i-a deranjat programul de noapte în care vor fi nevoiţi să lucreze.

  • ,,Săptămâna trecută am aflat de această ofertă şi am venit să-mi depun CV-ul. Oferta este foarte bună şi nu mă sperie programul de noapte, mai mult sâmbăta şi duminica nu se lucrează. Sper să mă cheme la interviu. Sunt foarte hotărâtă să lucrez la această companie, nu mă deranjează programul de noapte, iar salariul este foarte bun” a spus Daniela Frunză  de 48 ani din Victoria.
  • ,,De cîteva luni nu mai am loc de muncă şi am aflat de oferta acestei companii   şi mi-am depus CV-ul. Echipa venită de la Sibiu  m-a convins să lucrez manipulant colete, condiţiile de muncă sunt bune şi oferă transport.  Sper să fiu norocos să mă angajeze” a spus Gheorghe Filimonde 52 ani din Victoria. Cei mai mari angajatori de la Victoria sunt Viromet, Purolite,  administraţia publică locală şi  şcolile. (C.T.)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here