Un depozit de materiale de construcţii din Făgăraş a fost ţinta hoţilor în noaptea de 17/18 octombrie a.c.  Autorii au fost un bărbat în vârstă de 23 ani şi doi minori de 16 ani şi respectiv 17 ani. Cei trei au pătruns în  depozit prin spargerea geamului, dar  nu au sustras bunuri sau alte valori. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș – Biroul de Investigații Criminale,  au întocmit un dosar penal şi efectuează cercetări  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,tentativă la furt calificat”. În urma probatoriului administrat, suspectul în vârstă de 23 ani  a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.  Cercetările sunt continuate   sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Tânăr tâlhărit la Augustin

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz ,  Postul de Poliție Augustin, efectuează  cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii  de ,,tâlhărie calificată”. Un tânăr în vârstă de 19 ani, care se deplasa pe raza localității Augustin ar fi fost agresat fizic de două persoane,  în data de 16 octombrie a.c., în jurul orelor 23,00.  Ulterior acestea l-ar fi deposedat de un telefon mobil și de o sumă de bani. Polițiștii au  identificat autorii, aceștia fiind doi bărbați cu vârsta de 21 ani.  Tinerii în cauză  au fost reținuți  pentru 24 ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov,  iar ulterior, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.

S-au ascuns de  închisoare

Alte două persoane au ajuns în penitenciarul Codlea în ziua de  17 octombrie a.c. Un bărbat din Cincu de 25 de ani  avea pe numele lui o condamnare de 11 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Bărbatul a fost identificat de  polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila care au pus  în executare  mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Făgăraș. Acesta  a fost depus în Penitenciarul Codlea. Şi polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Rupea pe numele unui bărbat, în vârstă de 46 ani din localitatea Homorod. Acesta era  condamnat la o pedeapsă de 2 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Bărbatul a ajuns astfel în Penitenciarul Codlea. Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au fost sesizați  la  data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 12.00, cu privire la faptul că o persoană a încălcat ordinul de protecție provizoriu emis de instanță. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat s-a deplasat la locuința fostei sale concubine, încălcând în acest fel, ordinul de protecție provizoriu emis la data de 14.10.2019, prin care s-a dispus măsura evacuării temporare a locuinței de către acesta și păstrarea unei distanțe de 100 m față de fosta sa concubină și membrii familiei acesteia. Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here