Un vernisaj de artă fotografică purtând amprenta artistului făgărășean Adrian Murgea s-a desfăşurat la Făgăraş vineri, 15 noiembrie a.c., începând cu ora 2030.  Tânărul artist a expus o serie de fotografii lucrate în cadrul ,,Feeric Fashion Week“- ,,Săptămâna Modei“ de la Sibiu, cel mai important eveniment de modă din sud-estul Europei. Evenimentul a avut loc în sala Fundației Culturale ,,Negru Vodă“,iar partenerii evenimentului au fost ,,Feeric Fashion Week“, M.A.R.C., Media Production, Cornel Crișan, Beer House, Fashion Drinks, Vereș Event, Copy Center Tmf Berivoi.

  • ,,Întreaga expoziţie este o călătorie în lumea modei. În ea se regăsesc creații ale unor designeri internaționali de mare prestigiu din Argentina, Spania, Italia și România. Acum dau drumul și la un curs de fotografie în Sibiu pentru ,,Dalles Go“, care face parte din cadrul celei mai mari platforme de cursuri ,,after-work“. La jumătatea lunii octombrie am participat și la un eveniment asemănător în Serbia“ a spus Adrian Murgea.
  •  ,,Pentru a continua tradiția de anul trecut, propunem făgărășenilor o serie de evenimente în carul proiectului ,,Uniți în cult iubire“. Expoziția de artă fotografică a lui Adrian Murgea este un prilej de întâlnire și de apreciere pentru acest tânăr care poate fi considerat un exemplu pentru tânăra generație. Adrian este un artist profesionist care poate fi considerat un model pentru tânăra generație. Și-a început cariera de fotograf în urmă cu opt ani și evoluția lui a fost remarcabilă. A făcut parte din echipa media a Fashion Festival 2012-2013 și a Festivalului Internațional de Teatru Sibiu 2014, după care a participat ca fotograf la Media Music Awards, 2014-2015, Feeric Fashion Week din 2015, iar din 2018 este unul dintre fotografii oficiali ai evenimentului. În portofoliul său se mai adaugă evenimente precum Redbull Romanians 2015-2016, Raliul Sibiului 2016. Un moment important din cariera sa se numără Serbia Fashion Week, Novi Sad 2019“ a spus Codrina Anghel, președinta Fundației Culturale ,,Negru Vodă“ din Făgăraș.
  •   ,,Cumva am trăit pozele respective și, cu atât mai mult, sunt atașat de eveniment, pentru că știu ce a fost în spatele acestuia. Este vorba de o muncă care a durat mai mult de zece zile, transpusă în patruzeci de poze care au surprins esența evenimentului, de la emoții, bună-dispoziție și prieteni. Mă aflu pentru prima dată la Făgăraș și mă bucur că am participat la acest eveniment, fiind implicat împreună cu Adrian“ a spus  jurnalistul de modă Cornel Crișan. Din program nu a lipsit un moment artistic oferit de Cristiana Moldovan la nai.   (Ștefan BOTORAN)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here