Familiile nevoiaşe din satele comunei Voila s-au bucurat de donaţiile Asociaţiei ,,Ana şi Copiii” din Bucureşti. În pragul Crăciunului, reprezentanţii acestei asociaţii  s-au mobilizat şi au strâns donaţii care să ajungă la cei care au nevoie. S-au gândit la familiile din comuna Voila cărora le-au trimis alimente neperisabile, îmbrăcăminte, încălţăminte, iar pentru copii,  multe jucării.  S-au bucurat de cadouri şi copiii de la grădinia Crângu-Fundulea din Călăraşi. ,,Ne-a bucurat că această asociaţie din Bucureşti s-a gândit şi la comuna noastră, la familiile care au întradevăr nevoie. Donaţiile au fost consistente, alimente precum făină, mălai conserve, ulei, dar şi obiecte de îmbrăcăminte şi jucării pentru copii. Le mulţumim pentru acest gest deosebit în prag de sărbători” a spus Mariana Fodor, viceprimarul comunei Voila.

  •     ,,Prin intermediul Asociatiei ,,Ana şi Copiii”, Teleperformance Romania şi Safety Broker s-au strans donaţii din partea angajatilor pentru cazurile sociale din zona Făgăraş. Ne-au impresionat poveştile copiilor şi am încercat să mobilizăm cât mai multe resurse. Ştim că în oraşele mai mici, implicarea companiilor nu este prea mare, aşadar ne-am dorit să ajutăm şi aici, unde sprijinul din exterior ajunge  mai greu” a spus Cătălina Vlădescu, reprezentanta Asociaţiei ,,Ana şi Copiii”.
  •    ,,Asociaţia ,,Ana și Copiii”, mobilizează zi de zi resurse, dar și oameni cu drag de a face bine pentru a ajuta copiii din familii sărace să parcurgă cât mai multe etape educaționale. În prezent, lucrăm cu 721 copii și tineri (4-17 ani) din București, Prahova, Călărași și Ilfov şi Ialomiţa. Facem acest lucru prin coordonarea a 3 Centre de Zi, metodă care ne-a adus mari satisfacții vizavi de rezultatele înregistrate (94% rată de promovabilitate, 87% rată de integrare pe piața muncii). In cei 12 ani de activitate Asociaţia a ajutat peste 10.000 de copii din familii vulnerabile” a declarat Oana Bulmaga, sustainabily coordinator la Asociația „Ana și Copiii”.
  •   Safety Broker de Asigurare este o companie de brokeraj în asigurări cu capital privat 100% românesc şi cu o experienţă în acest domeniu dobândita începând cu anul 2005. La nivel national am dezvoltat o reţea de peste 150 de birouri cu aproximativ 1000 de reprezentanţi pregătiţi să  ofere cele mai bune şi complexe soluţii de asigurare.
  •   Teleperformance Group, lider mondial pe piața serviciilor externalizate de management al experienței cu clienții, a fost înființată în anul 1978. Compania dezvoltă în parteneriat cu nume importante din diverse industrii, strategii referitoare la relația cu clienții acestora, folosind multiple canale de comunicare. Teleperformance Romania și-a început activitatea în 2004, iar în prezent operează cu peste 1100 de stații de lucru, oferind servicii de calitate jucătorilor de prima linie, atât celor de pe piața locală, cât și celor de pe piața internațională (bănci, companii de asigurări, operatori de telefonie mobilă și alții).

Moş Crăciun pentru copiii din comuna Voila

Moş Crăciun a sosit şi la copiii de la şcolile şi grădiniţele din comuna Voila. Copiii au primit darurile Mo;ului sub bradul de Cr[ciun. ,,Ne-am gândit la copiii noştri. Am pregătit pachete pentru toţi copiii” a mai spus viceprimarul comunei Voila.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here