• Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 25 ani, care conducea un autovehicul pe strada Morii din localitatea  Viștea de Jos. S-a întâmplat în data de 27 decembrie, în jurul orei 21.00. Poliţiştii au constatat că tânărul nu deţine permis  de conducere şi i-au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.
  •   Cu o zi în urmă, la data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, care conducea un autovehicul pe DJ137A, dar care nu deţinea permis de conducere. Pe numele acestuia a fost  întocmit dosar penal   sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
  •   La data de 22 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, în vârstă de 57 ani din judeţul Sibiu. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 22 decembrie a.c., în jurul orei 20.00, bărbatul, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi amenințat-o cu acte de violență pe soția sa, în vârstă de 65 ani, în timp ce se aflau la domiciliul acesteia. În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză, acesta având  bligația de a nu se apropia la o distanță mai mică de 300 metri față de soția sa.  De asemenea, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.
  •   La data de 24 decembrie a.c., în jurul orei  1.00, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, care conducea un autovehicul pe DC29, pe raza localității Bunești. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.42 mg/l alcool pur. Acesta a fost condus la o unitate medicală, dar a refuzat să i se recolteze probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here