Jurnalista  Cristina Țopescu a murit.  Ea a fost găsită în casă. Poliția este acum la fața locului.  Informația a fost confirmată de poliție și de către șeful Ambulanței din București.  Prietenii nu au reușit să o mai contacteze de aproximativ 3 săptămâni. Potrivit poliției, în cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizării, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală. De asemenea, va fi deschis un dosar penal pentru a se afla împrejurările în care a murit jurnalista. Cristina Ţopescu  locuia singură, iar în casă au mai fost găsiți trei câini morți, conform primelor informații. Alți cinci câini au fost găsiți în viață.

De la finalul anului trecut, Cristina Țopescu devenise consilier al ministrului Sănătății. Și cei de la minister au încercat să o contacteze pe Cristina Țopescu, fără succes. Au crezut însă că este plecată în străinătate și de aceea nu răspunde la telefon.

Cristina Țopescu avea 59 de ani. Era fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu.  Cristina Țopescu s-a născut la Oradea, în 1960 (avea 59 de ani).   A intrat în lumea televiziunii în perioada 1970-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Străine din București. Era o mare iubitoare de annimale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here