Sportivii de la ACS NNN Făgăraş  au participat la a 7-a ediţie a Cupei  ,,Ştefan Miu” organizată la Sfântu Gheorghe de către culul Atletico Steaua,  în zilele de  7 şi 8 martie 2020.  Au participat fotbaliştii de la grupele 2009, 2011 şi 2013 antrenate de George Greavu, Bogdan Lie şi Ionel Popa.

Grupa 2009 antrenată de George Greavu, locul I

Grupa 2009  a antrenorului George Greavu a  fost castigătoarea  acestei ediţii a Cupei Ștefan Miu.   ,,Am împărțit lotul de jucători în două echipe,  ambele reușind să ajungă în cele două finale ale competiției pe care le-au şi câştigat, astfel că la finalul Cupei,  grupa 2009 a obţinut  locul 1 şi locul al 3-lea” a declarat George Greavu, antrenorul Grupei 2009. Cei mai buni dintre fotbaliştii competiţiei  au fost recompensaţi cu premii individuale. De la NNN Făgăraş, grupa 2009,  s-au remarcat:

  •   Cel mai bun portar al turneului: Blaj-Niţu David
  •   Jucătorul Finalei : Nandrea Sergio
    ,,Mă bucur cş reușim să participăm la astfel de competiții, care sunt de fapt niște „lucrări de control” la ceea ce muncim zi de zi cu acești copii minunați. Am făcut un turneu foarte bun, un turneu pe care l-am încheiat neînvinși cu ambele echipe pe care le-am avut în competiție, ceea ce mă face extrem de bucuros, mulțumit și măndru de ei. Îi felicit pe fiecare în parte, le mulțumesc organizatorilor pentru invitație si bineînțeles părinților pentru susținere.  Premierea a fost făcută de   ambasadorul turneului,  Miodrag Belodedici” a mai spus George Greavu.  Lotul folosit de antrenorul Greavu George la această competiție a fost format din: Blaj-Nițu David, Pall Erik ( portari ), Fodor Cristian, Bruda Sebastian, Ramba Ovidiu, Buzete Raul, Mailat Teodor, Ionescu Alin, Boita Darius, Baboia Alexandru, Greavu Alexandru, Nandrea Sergio, Leancu Costin, Gan Daniel ( jucători de camp).

Locul I, Grupa 2013 antrenată de Ionel Popa

La  acelaşi turneu de la Sfântu Gheorghe,  Grupa 2013 antrenată de Ionel Popa  a obţinut  locul I. Componenţii lotului au fost:  Băcilă Cristian, care a obţinut şi titlul de  cel mai bun jucător al turneului,  Mate Darius, care a fost desemnat  golgheterul turneului,  Toma Gabriel, Toma David,  Lica Kevin, Pădurariu David,  Gonţea Denis, Moldovan Matteo, Ganea Patrik, Mate Razvan. (Lucia BAKI)

 

La

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here