Pandemia a afectat şi  activitatea cabinetelor medicale din Ambulatoriul Spitalului Municipal Făgăraş.  Activitatea acestor cabinete a fost redusă  pe perioada stării de urgenţă faţă de perioada anterioară. Mai mult făgărăşenii n-au fost informaţi asupra programului stabilit pentru aceste cabinete. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu medicul dermatolog Florentina Bica.

  • ,,În această perioadă, de la începutul stării de urgenţă şi până în prezent, activitatea cabinetelor din Ambulator a fost redusă.  Cabinetul  de dermatologie  a avut program zilnic între orele 10.00 şi 12.00. În acest interval am fost la cabinet  şi am consultat pacienţii. În continuare  persoanele care au nevoie  pot suna la cabinetul meu din Ambulator în acest interval de timp, dar se pot şi programa  sunând la tel. 0735874871.  Secţia dermatologie din spital a fost desfiinţată în această perioadă, aici organizându-se o zonă  tampon COVID-19. Vom vedea ce se întâmplă după această perioadă când, sperăm,  se va reveni la normal” a declarat medicul dermatolog Florentina Bica.

Activitate medicală redusă au avut şi  medicii de la celelalte cabinete  medicale   din Ambulatorul spitalului (Policlinca): ORL, oftalmologie, chirurgie, ortopedie, diabet.

  • ,,Pacienţii  care au nevoie pot suna la telefonul spitalului (n.r. tel 0268/212521) de unde vor fi direcţionaţi spre cabinetele medicale din Ambulator.  Pacienţii care au avut nevoie de serviciile medicale  de dermatologie  au fost trataţi sau în Ambulator sau i-am direcţionat spre Urgenţe. Am oferit consultaţii medicale şi prin telefon, am eliberat reţete şi pe mail. Pacienţii  au nevoie de serviciile noastre” a mai spus medicul Florentina Bica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here