Cabinetul medical din Lisa a fost dotat cu un generator de ozon care sterilizează aerul.  Aparatul a fost achiziţionat din donaţiile aleşilor locali ai comunei Lisa. Atât primarul Gheorghe Moga, dar şi viceprimarul Adrian Gheorghe Toma şi consilierii locali au donat câte 150 de lei fiecare, iar din banii strânşi, 1800 lei,  a fost cumpărat acest aparat.

  •  ,,Ideea a venit din partea unui consilier local şi toţi am fost de acord  cu propunerea. Medicul de familie din comună, Nicolae Boulescu, ne-a sugerat să achiziţionăm un generator  de ozon” a spus Gheorghe Moga, primarul comunei Lisa.
  • ,,În aceste condiţii de epidemie, aleşii locali s-au gândit la sănătatea populaţiei şi au achiziţionat un generator de ozon care are un efect puternic dezinfectant pentru cabinetul medical. Acesta funcţionează doar după orele de program. Pe lângă generatorul de ozon, cabinetul este dotat şi cu un sterilizator de aer care este folosit şi în prezenţa pacienţilor’’ a explicat  Nicolae Boulescu, medic de familie în comuna Lisa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here