Scrisoare către făgărășeni

Dragi făgărășeni,

 

Sunt Valentin Clonț, am 36 de ani și în ultimii patru ani am fost viceprimarul Făgărașului.

Am luat decizia să  candidez din partea partidului ,,Pro România” la funcția de primar al Făgărașului. ,, Pro România” este alternativa modernă și pro europeană la partidele de  centru stânga. Ca viceprimar mi-am îndeplinit atribuțiile postului. Am făcut-o întotdeauna respectând legile și oamenii. De fiecare dată, cu drag, pentru făgărășeni!

Au trecut patru ani și nu s-au întâmplat multe din lucrurile promise. Nu ne putem permite să mai treacă alți patru. Există altenativă: ,, Pro Romania” !

Împreună cu echipa mea de consilieri locali suntem Pro Făgăraș!  O echipă de profesioniști formată din ingineri, juriști, economiști, profesori care au performat la locurile de muncă. Împreună vrem să performăm și în administrația locală.

Avem foarte multe resurse în domeniul turismului și al culturii, însă avem şi foarte multe lipsuri pe plan economic și social. Ne pleacă tinerii de acasă pentru că nu au locuri de muncă. Suntem în pericol să dispărem prin depopulare în timp!

Ne învârtim într-un cerc vicios din care trebuie să ieşim – fără infrastructură nu avem investitori, iar fără investitori nu putem crea locuri de muncă. Dacă rezolvăm aceste trei priorităţi, toate lucrurile se vor pune în mişcare, iar Făgăraşul va prinde viaţă din nou.

Au fost administrații publice la Făgăraș lipsite de o  viziune în  care să aibă prioritate nevoile făgărășeanului. Din acest motiv nu le putem permite unor candidați să se deghizeze în independenți imaculați, iar altora să se victimizeze. Trebuie să răspundă în faţa alegătorilor, pentru toate greșelile și nedreptățile lor!

Împreună cu echipa mea de consilieri locali ne propunem reducerea decalajelor economice în următorii doi ani comparativ cu situația economică de la nivelul altor municipii din județ

  • Una dintre prioritățile administrației publice locale  pe care o voi conduce va fi atragerea de fonduri europene, prin accesarea de proiecte finanțate de Comisia Europeană,  inclusiv în domeniul educației.
  •  Doresc accesul făgărășenilor la servicii medicale de calitate prin înființarea unor secții medicale în cadrul Spitalului Făgăraș, modernizarea acestuia, achiziția de echipamente medicale și încurajăm angajarea tinerilor medici specialiști.
  • Voi înființa la Făgăraș, un  Centru de Performanță pentru elevii cu rezultate școlare foarte bune la disciplinele studiate, care va oferi servicii  în sprijinul dezvoltării personale și a creativității copiilor de vârstă școlară (învățământ primar, gimnazial și liceal).
  •  Susțin cu tărie dezvoltarea potențialului zonei și valorificarea patrimoniului turistic existent în Făgăraș , reabilitarea completă a Cetății Făgăraș.

Mă caracterizează modestia, curajul și onestitatea. Am fost viceprimar și vreau să fiu un primar la fel. Cu ajutorul fiecăruia dintre dumneavoastră, cred că putem realiza mult mai mult pentru Făgăraș.

  • Pe 27 septembrie,   votați Valentin Clonț la funcția de primar al Făgărașului!
  • Pe 27 septembrie,   votați candidații PRO ROMÂNIA la Consiliul Local Făgăraș!
  • Votați pentru dezvoltarea Făgărașului, pentru bunăstarea făgărășenilor!
  • Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi la vot!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here