Toţi elevii de la Liceul Teoretic ,,IC Drăguşanu’’  au început  noul an şcolar 2020 – 2021 fizic la şcoală. 740 de elevi sunt înscrişi în această instituţie şcolară din care 292 la ciclul primar, 238 la ciclul gimnazial şi 210 la liceu. Pentru respectarea normelor de distanţare socială elevii de la şcoala generală au intrat în curtea şcolii pe cele trei porţi disponibile de pe strada Negoiu şi strada Chimiştilor, iar elevii de la liceu au intrat în sălile de clasă pe poarta unităţii  de pe strada Oltului.

  • ,,Elevii au fost aşteptaţi de învăţători şi diriginţi la poarta şcolii, iar masca de protecţie a fost obligatorie. Nu am reuşit să finalizăm montarea separatoarelor în toate sălile de clasă, însă în următoiarele zile acestea  vor fi montate, iar elevii vor fi în siguranţă’’ a spus Matei Morlova, directorul adjunct de la Liceul Teoretic ,,IC Drăguşanu’’.
  • ,,Este un an special, cu multe provocări! Dar am încredere că împreună cu  profesorii, elevii, părinţii şi administraţia publică locală, vom găsi soluţii pentru ca orele să se desfăşoare în condiţii optime. Activitatea şcolară a fost şi va fi permanent în atenţia noastră deoarece copiii reprezintă viitorul’’ a spus Gheorghe Cristian, primarul oraşului Victoria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here