Consiliul de Administrația de la Școala Gimnazială ,,Viorel Cucu Paltin” din Arpașu de Jos a stabilit, în ședința organizată în data de 24 septembrie 2020, ca elevii să meargă fizic la școală.

  • ,,Având în vedere ordinul Ministerului Educației și Cercetării nr. 5.617, consiliul de administrație al școlii a decis  ca procesul instructiv – educativ de la ciclul primar și gimnazial să se desfășoare în scenariu ,,verde”,  începând de luni, 28 septembrie 2020. Grădinițele vor funcționa în scenariu ,,galben” din cauza numărului mare de preșcolari și a lipsei personalului didactic” a spus Gheorghe Ovidiu Rogozea, directorul de la Școala Gimnazială ,,Viorel Cucu Paltin” din Arpașu de Jos.

Preșcolarii din comuna Arpașu de Jos, aşa cum explică directorul şcolii,  vor face cursurile alternativ,  o săptămână se lucrează cu o grupă, iar săptămâna următoare  cu altă grupă.  Consiliul de Administrație de la Școala Gimnazială din Arpașul de Jos este format din: președinte Rogozea Ovidiu Gheorghe (profesor), secretar  Dobrilă Alina Valentina (profesor) și membrii Pavel Livia, Frăție Corina, Pascu Adriana, Bârsan Daniela, Miclea Alin și Pamp Nicolae. La şcolile din localităţile Arpaşu de Jos şi Arpaşu de Sus  sunt înscrişi 190 de elevi, iar la grădinițele din comună 70 de preșcolari. Reamintim că elevii din comuna Arpașu de Jos au început anul școlar 2020 – 2021 în scenariu ,,roșu”, cu cursuri onlone,  după ce  în satul Arpașu de Sus au fost înregistrate șapte cazuri  COVID – 19.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here