Bunicii internați la Centrul pentru persoane vârstnice ,,Castanul”  din Victoria au sărbătorit ,,Ziua internațională a persoanelor vârsnice” joi, 1 octombrie a.c. Evenimentul s-a desfășurat în sala de activități a instituției, începând cu ora 10.00, unde beneficiarii au cântat și au socializat alături de angajații căminului.

  • ,,Ziua internațională a persoanelor vîrstnice este marcată la noi în instituție de trei ani de când am fost numit director la acest cămin. De ziua bunicilor le-am pregătit două  torturi și le-am cântat  ,,La mulți ani”. Beneficiarii  ne-au mulțumit cu lacrimi în ochi pentru această zi importantă” a spus Sorin Geczi,  directorul căminului ,,Castanul”.

La această unitate  sunt internate 37 de persoane cu vârste de la 60 la 85 de ani,  iar personalul este format din 33 de angajați. Centrul de bătrâni ,,Castanul” funcționează din 2008 sub tutela DGASPC Braşov, investiția fiind în valoare de peste  300.000 lei. Primii beneficiari internaţi au fost  7 pensionari din Țara Făgărașului. Astăzi, mai bine de jumătate dintre beneficiarii azilului sunt imobilizați la pat și necesită servicii medicale speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here