Liceul Teoretic ,,IC Drăgușanu” din orașul Victoria a primit de la Ministerul Educației 137 de tablete pentru elevii care provin din medii defavorizate. Tabletele vor ajunge la elevi luni, 9 noiembrie 2020.

  • ,,Taletele vor fi distribuite conform procedurii propuse de Inspectoratul Școlar Județean Brașov, în baza căruia am inițiat o procedură internă.  Astăzi, 6 noiembrie 2020, am primit documentele de la  părinți și declarațiile pe propria răspundere prin care se pot încadra în una din următoarele situații: dacă elevul provine din mediul defavorizat, dacă  familia nu deține niciun dispozitiv electronic cu conexiune la internet, elevul care nu deține în folosință personală un dispozitiv electronic cu conexiune la internet, elevul  este de cetățenie română care s-a întors pe teritoriul României de la declanșarea pandemiei COVID -19 și  nu are posibilitatea de a avea  un dispozitiv electronic cu conexiune la internet. Am înregistrat cererile, declarațiile și doveziile prin care se încadrează în aceste categorii,  centralizăm toate cazurile după care distribuim tabletele  până la epuizarea celor  137 de tablete” a spus Marioara Deszi, directoarea școlii.

Obligațiile pe care le au cei care semnează contractul de comodat și primesc  tabletele:

  •  familia care primeşte  tableta trebuie să se îngrijească de conservarea bunului dat în folosință gratuită ca un bun proprietar.
  • comodatarul nu poate folosi bunul împrumutat decât în conformitate cu destinația acestuia determinată prin contract. El nu poate permite unui terț să îl folosească decât cu aprobarea probabilă a comodantului.
  • comodatarul   răspunde pentru pierderea ori deteriorarea bunului

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here