În accidentul rutier care s-a petrecut marţi, 16 noiembrie a.c., în localitatea Sâmbăta de Sus, victimă a fost preotul Gheorghe Malene din Făgăraş, un preot iubit de făgărăşeni. O combină a intrat direct în maşina sa, iar rotativa utilajului agricol, mai precis „colţii” laterali ai  aparatul de tăiere din faţă au străpuns pur şi simplu autovehicul. Partea din spate a maşinii în care se afla preotul Malene  a fost distrusă, iar acesta grav rănit.

  • „Un accident rutier a avut loc luni după amiază pe DJ 104 B, în localitatea Sâmbăta de Sus, fiind vorba de o coliziune între un autoturism şi un utilaj agricol. În urma impactului a rezultat o victimă, conducătorul autoturismului, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto al utilajului agricol a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, a comunicat comisar de poliţie Alina-Maria Ivan, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Victima era  inconştientă şi încarcerată la sosirea salvatorilor. A fost transportată la spitalul din Făgăraş, dar a fost solicitat un elicopter SMURD care a transportat  victima la spitalul din Tg. Mureş. Foarte mulţi făgărăşeni se roagă acum pentru preotul Gheorghe Malene şi pentru viaţa lui.

  • ,,Ne rugăm pentru sănătatea preotului nostru” spun făgărăşenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here