Propuneri PRO Educație

Prioritatea noastră în contextul actual este gestionarea eficientă a sistemului educațional. Noi ne gândim ce este mai bine pentru copii și suntem PRO școlilor și a grădinițelor deschise. Este nevoie de educație incluzivă și de calitate, iar cursurile online nu sunt o soluție viabilă pentru dezvoltarea intelectuală și socială a copiilor. Expunerea excesivă la monitoarele calculatoarelor sau ale telefoanelor/ tabletelor afectează considerabil capacitatea de concentrare a elevilor și pot afecta sănătatea acestora pe termen lung. Copiii noștri vor deveni dependenți de lumea digitală și nu vor mai ști cum să comunice și cum să își gestioneze responsabilitățile. Acest sistem nu funcționează, sacrificăm o generație cu școala online. Trebuie deschise școlile în condiții de securitate. De asemenea, trebuie să luăm în considerare faptul că în Europa școlile sunt deschise. România are nevoie de copii educați pentru a avea un viitor favorabil, iar PRO România are misiunea de a iniția măsuri imediate pentru salvarea copiilor noștri. Susținem asigurarea resurselor necesare unui sistem de învățământ modern și adaptat cerințelor societății actuale, profesionalizarea managementului instituțiilor de învățământ și investiții coerente în educația timpurie.

  • Elevii trebuie să se întoarcă în sălile de clasă împreună cu profesorii lor. Școala online, așa cum este ea impusă de guvernul actual, nu poate acoperi nevoile unui sistem de învățământ performant și riscăm să creștem o generație de sacrificiu.Soluția reîntoarcerii în condiții de siguranță în școli este esențială și este o prioritate pentru noi. Studiile științifice au arătat că absența fizică prelungită a copiilor de la școală, din mediul lor social obișnuit are consecințe extrem de serioase asupra dezvoltării psihice și cognitive a copiilor noștri.
  • Totodată vor trebui redeschise toate cabinetele medicale din școli pentru trierea, testarea și monitorizarea elevilor. România are nevoie de o schimbare completă, o reformă democrată radicală profundă. Poporul României a fost exclus din viziunea și destinul Europei. Europa nu poate exista fără poporul său. Nici România nu poate exista fără poporul său. Interesele și nevoile populației primează interesului politic, iar noi avem nevoie de o reformă politică în care să primeze competența și angajamentul.
  • Este timpul ca dumneavoastră să acționați pentru viitorul copiilor.
  • Am nevoie de încrederea dumneavoastră la alegerile din 6 decembrie pentru a asigura educația performantă și modernă a noilor generații.

 

,, PRO România susține și încurajează dezvoltarea potențialului turistic “

Împărtășim aceeași dorință, dezvoltarea și promovarea judeţului  Brașov. Ne mândrim cu resursele naturale unice, cu tradiții bine înrădăcinate și cu o istorie frumoasă. Acum este momentul să reclădim viitorul, să nu lăsăm pe nimeni în urmă și să lucrăm împreună pentru prosperitatea județului Brașov. Turismul este un factor de bază în economia județului, ocupând locul 2 național în ceea ce privește numărul structurilor de cazare. Brașovul este o destinație preferată de turiști de pretutindeni, iar potențialul de creștere este semnificativ. De aceea, misiunea mea este bunăstarea județului, promovarea eficientă a acestuia și finalizarea/ inițierea unor proiecte sustenabile.

Sunt Av. Mihai Valentin Popa, m-am născut și am crescut în Făgăraș, am fost întotdeauna aproape de societatea locală și de tradițiile transilvănene. Misiunea mea este să reprezint județul Brașov în Parlamentul României și să ne mândrim mai departe cu forțele noastre locale. Județul Brașov deține 32 de arii protejate, dintre care două parcuri naționale, precum și varii resurse de subsol.

PRO România susține și încurajează dezvoltarea potențialului turistic, dezvoltarea durabilă și atragerea de fonduri la nivel local pentru dezvoltarea economică a județului Brașov, precum și a Țării Făgărașului și crearea de locuri de muncă. Propunem soluții legislative de sprijin pentru investitori și inițiem proiecte de valorificare a patrimoniului turistic românesc.

Prin urmare, propun:

  • Modificarea legislației pentru a permite realizarea unor stațiuni turistice de interes național și internațional, asemenea celor din Alpi în zona montană din Țara Făgărașului.
  • Promovarea și mentenanța patrimoniului săsesc prin atragerea de fonduri europene și prin promovarea evenimentelor tematice în Țara Bârsei.
  • Dezvoltarea turismului balnear. Brașovul poate utiliza resursele minerale pe care le deține pentru crearea unor stațiuni balneare în Perşani, Grid, Veneţia de Jos, Rupea, Homorod, precum și Băile Rotbav.
  • Dezvoltarea agroturismului în zonele rurale. Inițiativele pe care le propun sunt esențiale pentru viitorul dumneavoastră. Sunt PRO cetățeni și doresc implicarea activă la nivelul administrației centrale în proiectele noastre locale. Ca membru al Senatului, voi pune locuitorii județului Brașov pe primul loc și voi contribui la creșterea competitivității economice. Turismul este un pilon esențial în acest sens, iar împreună putem pune în aplicare proiecte frumoase. Împreună contribuim la ziua de mâine, iar eu am nevoie de încrederea dumneavoastră la alegerile din 6 decembrie pentru că PRO misiunea mea este dezvoltarea turistică și economică.

Votați Mihai Valentin Popa în calitate de Senator!

Votați PRO România!

Material publicat lacomanda ProRomânia , organizaţia judeţeană Braşov

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here