Activitatea de la Primăria Șoarș va fi întreruptă începând de marți, 8 decembrie 2020,  deoarece  mai mulți angajați au fost depistați cu COVID -19. Cei 13 angajați din cadrul UAT Șoarș  au fost carantinaţi până miercuri, 16 decembrie 2020.  Reprezentanții DSP au dispus măsuri de izolare și carantinare la domiciliu pentru toți angajații de la UAT Șoarș.

  • ,,Pentru a evita răspândirea virusului COVID -19 am decis să suspendăm activitatea pentru următoarele 8  zile. Trei colegi au fost testați și confirmați cu COVID -19, iar alți trei au simptome ale infectării. Colegii confirmați pozitiv  sunt izolați la domiciliu și  monitorizați de medicul de familie și de reprezentanții DSP, iar ceilalți suntem carantinați la domiciliu. Am decis suspendarea activității pentru că toți angajații am fost contacți direcți cu colegii confirmați pozitiv.  Luni, 7 decembrie a.c., toate încăperile din incinta primăriei au fost dezinfectate, iar sediul va fi închis pentru următoarele 8 zile.  Ne pare rău de această situație, însă sperăm să trecem cu bine.  Pentru situații de urgență comunitatea poate suna  la telefon 0785/273226” a spus Timiș Dănuț Ionuț, primarul comunei Șoarș.
  • ,,Prezenta  decizie s-a dispus ca urmare a contactului cu un caz confirmat. Măsura de plasare în carantină se va aplica pe o durată de 8 zile, începând cu data de 8 decembrie 2020 până în data de 15 decembrie 2020” se arată în decizia de confirmare a carantinării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here