Organizaţia de la Făgăraş a PNL are o conducere interimară începând de joi, 21 ianuarie a.c. Decizia a fost luată, săptămâna trecută,  în Biroul politic al organizaţiei judeţene Braşov. Preşedinte interimar la  PNL Făgraş a fost desemnat Dumitru Flucuş, deputatul de Ţara Făgăraşului, care va conduce  şi biroul politic local format din 21 de membri dintre care  4 vicepreşedinţi şi un secretar. ,,La PNL Făgăraş problemele au fost vizibile şi se impunea o reorganizare. În campania electorală pentru alegerile parlamentare, când am venit la Făgăraş, erau doar 12 membri, cei 5 consilieri locali şi încă vreo 7. Şi într-o comună organizaţia stă mai bine. În plus la alegerile locale s-a văzut cum s-a organizat campania elecorală, rezultatele fiind  o dovadă în acest sens. Pot spune că organizaţia de la Făgăraş nu era funcţională” a declarat Dumitru Flucuş, preşedintele interimar al PNL Făgăraş.

Au revenit în organizaţie vechii liberali, dar şi alţi noi membri

Biroul politic interimar al PNL Făgăraş este format din 21 de persoane, un preşedinte, 4 vicepreşedinţi, un secretar şi membri. Vicepreşedinţii PNL Făgăraş sunt: Dan Gavrilă, Cosmin Poparad, Persida Ţâmboiu, Ion Negrilă, iar secretar este Remus Mogoş. Se vede că au revenit în organizaţie vechi membri liberali, dar au fost aduşi şi membri noi.  Dumitru Flucuş a enumerat doar câteva persoane care au revenit în PNL şi care, spune acesta, vor să se implice: ,,Remus Mogoş, Cătălin Cârje, Dan Boeriu, Delia Brescan, Adina Dobre, Florin Dobrea,  Cristian Urs”.  ,,Am preluat conducerea interimară cu gând de restructurare din temelii. Vom deschide porţile, aşa cum este normal, la oamenii care vor să se implice atât politic, dar şi în adminstraţia locală şi în comunitatea locală. Pornim de la zero, nu ne interesează trecutul lor, vârsta, sexul, ci doar implicarea acestora pentru bunul mers al comunităţii locale, care bineînţeles are nevoie de astfel de oameni. Pot să vă spun că adun armată multă, dar vom avea un sistem de evaluare bazat pe meritocraţie,  profesionalism şi competenţă. Vă spun de acum că funcţiile vor fi ocupate pe merit, nu altfel” a explicat preşedintele interimar al organizaţiei, Dumitru Flucuş.

 

,,În grupul PNL din Legislativ va fi unitate”

PNL Făgăraş a obţinut 5 locuri în legislativul local la alegerile locale din 2020. Aşa cum se prezintă situaţia după investirea noului legislativ, grupul PNL era scindat în două, doi consilieri locali votând într-un fel (Lucian Cupu şi Dan Gavrilă), iar ceilalţi trei opus acestora (Magda Cenţiu, Iulian Lascu, Marius  Cerghizan). ,,Nu va mai fi aşa ceva în grupul liberal din CL Făgăraş, va fi unitate.  Vom lua, în biroul politic al organizaţiei locale,  toate măsurile ce se impun, deci nu exclud nimic. Dar în primul rând vom avea discuţii cu ei, după care vom vedea. Săptămâna viitoare se va întruni biroul politic local când vom stabili strategia ce o vom urma” a mai spus Dumitru Flucuş. Lucia BAKI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here