•    Statele Unite aprobă utilizarea Ivermectinei ca tratament împotriva Covid

Medicul român Ion Alexie, care trãieşte de peste 20 de ani visul American,    a vorbit   despre ivermectinã”, un medicament folosit în tratarea coronavirusului.

 • „Este un medicament destul de bun şi foarte sigur. Are efecte secundare minime, se foloseşte în toatã lumea. Se poate folosi înainte de expunere sau dupã ce o persoanã a fost infecatatã”, a spus medicul Ion Alexie în emisiunea ,,Marius Tucã show”. Medicul stabilit în America spune cã trendul este ca toatã lumea sã se vaccineze. „Problema este cã multi nu vor sã se vaccineze. Aceşti oameni se vor infecta şi vor împrãştia boala şi pandemia nu se va termina dacã nu sunt 80% dintre persoane immune. Eu îi înţeleg pe oameni cã le este fricã, dar mulţi în România nu vor sã se vaccineze. Eu m-am vaccinat cu vaccinul Pfizer, apoi a venit Moderna. Cei care nu vor sã se vaccineze, eu agreeez cu voi, dar trebuie sã se gândeascã cã cei care nu vor sã se vaccineze sunt tineri şi trebuie sã se gândeascã la parinţi. Avem icvermentina o alternativã. Dacã nu se vor vaccina şi nu iau icvermentinã, numãrul de infecţii nu va scãdea”, a mai spus medicul român   la Aleph News.

,,Este sigur şi are efecte secundare minime!”

Medicului infecţionist Ion Alexie, de la spitalul Summerlin din Las Vegas,   solicitã includerea în protocol a ivermectinei, un medicament pentru animale, ca tratament anti-COVID. ,,Este sigur şi are efecte secundare minime!” Medicul român Ion Alexie susţine cã ivermectina, un medicament utilizat în România doar în farmacia veterinarã, poate înlocui cu succes vaccinul anti-COVID, în principal datoritã faptului cã ar avea efecte secundare minime. El a  mai precizat cã medicamentul este deja utilizat în SUA, în tratarea pacienţilor diagnosticaţi cu COVID-19. Medicul a dezvãluit cã tatãl lui a avut simptome specifice coronavirusului, a luat ivermectinã, iar acum se simte perfect.  ,,Este un medicament destul de bun şi foarte sigur. Are efecte secundare minime, se foloseşte în toatã lumea. Se poate folosi înainte de expunere sau dupã ce o persoanã a fost infectatã. Tatãl meu a avut simptome, a luat acest medicament şi este foarte bine. O persoanã care are 100 de kilograme ia 20 de miligrame pe lunã, deci şapte pastile pe lunã, a declarat medicul Ion Alexie, potrivit AlephNews.  În România, ivermectina este folositã doar farmacia veterinarã, nu este autorizatã pentru tratamentul uman. În schimb a fost autorizatã în SUA, urmând Franþa şi alte state europene.

Ce recomandă medicul român Ion Alexie

,,Pacienţii asimptomatici care au rezultatul testului pozitiv pentru Covid trebuie să aibă pulse-oximetre şi să-şi măsoare oxigenarea sângelui. Dacă oxigenarea scade sub 92-94%, oamenii trebuie reevaluaţi imediat de un medic. La inceputul infecţiei cu SARS COV 2, majoritatea pacienţilor cu Covid pot arăta bine din punct de vedere clinic. Mă refer aici la pacienţii cu simptome. Primul semnal de alarmă şi poate cel mai important (în afară de febră sau probleme cu mirosul sau gustul) este oxigenarea scăzută a sângelui în timp ce pacientul se simte şi arăta bine în timpul examinării medicale. Dacă oxigenarea este sub 92-94%, pacienţii trebuie urmăriţi cu atenţie prim măsurarea oxigenării foarte frecvent acasa sau în spital. Dacă oxigenarea scade şi mai mult, pacientul trebuie internat şi supravegeheat cu atenţie. Cu alte cuvinte, cel mai important test de făcut este oxigenarea sângelui. Dacă se face o tomografie normală la plămâni în stadiile incipiente se pot vedea infiltraţii pulmonare (de obicei de sticla mâţă – ground glass) „.

  Pentru ce a fost autorizatã ivermentina

Potrivit medicului infecţionist Ion Alexie, de la spitalul Summerlin din Las Vegas, National Institute of Health, din Statele Unite, a autorizat medicii sã foloseascã Ivermectina pentru:

1.Profilaxie, înainte de expunere la virusul SARS-Cov-2 (foarte mulţi medici utilizeazã Ivermectina lunar, pentru protecţie);

2.Profilaxie, pentru a evita o eventualã reinfectare;

3.Tratament, pentru pacienti Covid în oricare din stadiile bolii, preferabil imediat dupã debutul simptomelor, pentru prevenirea formelor grave, spitalizãrilor şi deceselor.

În acest mod, presiunea asupra spitalelor va scãdea, iar medicii vor putea trata şi alte boli, aşa cum o fãceau înainte de pandemie. „Sunt încrezãtor cã mulţi dintre cei care nu vor sã se vaccineze vor accepta Ivermectina”, spune Ion Alexie. Probabilitatea ca Ivermectina sã nu fie eficientã, dupã ce 32 de studii au arãtat calitãţile medicamentului împotriva Covid-19, este de 1 la 4 miliarde. „Dacã 40-50% din populaţie nu vrea sã se vaccineze, va fi imposibil sã ajungem la imunitatea de grup, în Romania (adicã 80-90% din populatie sã devinã imunã la Covid-19). În aceastã situaţie, numai dacã 80% dintre cei care refuzã vaccinurile se vor infecta, putem reveni la normal”, afirmã Alexie. În concluzie, administrarea Ivermectinei ar putea reprezenta un avantaj important în gestionarea epidemiei. În plus, este foarte posibil ca imunitatea oferitã de vaccinurile Covid sã nu dureze mai mult de un an şi sã trebuiascã sã vaccinãm toatã populaţia, în fiecare an, la costuri imense.

Protocolul de profilaxie

 • Profilaxia cu lvermectină pentru persoanele cu risc ridicat
 •   0,2 mg / kg   – o doză în ziua 1 şi ziua 3
 •  o doză la fiecare 4 săptămâni
  Profilaxie după expunerea la COVID-19 
 •  0,2 mg / kg   – o doză în ziua 1 şi ziua 3
 •  Vitamina D3 1.000-3.000 UI / zi
 • Vitamina C 1.000 mg de două ori pe zi
 • Quercetină 250mg / zi
 • Zinc 50mg / zi
 • Melatonină 6 mg înainte de culcare (provoacă somnolenţă)

Protocol pentru tratament în  Ambulatoriu

 •   lvermectinã 0,2 mg / kg * – o dozã în ziua 1 şi ziua 3
 •  Vitamina D3 4.000 UI / zi
 •  Vitamina C 2.000 mg de 2-3 ori pe zi
 •  Quercetin 250mg de douã ori pe zi
 •  Zinc 100mg / zi
 •  Melatonina 10 mg înainte de culcare
 •  Aspirinã 325mg / zi (dacã nu este contraindicatã)

Doze în funcţie de greutatea corporalã

 Fiecare comprimat = 3 mg;

32-40 kg 8 mg (3 comprimate = 9 mg)
41-50 kg 10 mg (3,5 comprimate)
51–59 kg 12 mg (4 comprimate)
60-68 kg 13,5 mg (4,5 comprimate)
69–77 kg 15 mg (5 comprimate)
78–86 kg 16 mg (5,5 comprimate)
87-95 kg 18 mg (6 comprimate)
96-104 kg 20 mg (7 comprimate = 21 mg)
105-113 kg 22 mg (7,5 tablete = 22,5 mg)
114-122 kg 24 mg (8 comprimate)
123–131 kg 26 mg (9 comprimate = 27 mg)
132-140 kg 28 mg (9,5 comprimate = 28,5 mg)

 •   Se ia pe stomacul gol cu apã.  Exemplu pentru o persoanã de 60 kg (greutate corporalã): 60 kg × 0,2 mg = 12 mg

,,Ivermectina este unul dintre cele mai sigure, mai ieftine şi mai disponibile medicamente din lume”, a explicat şi  dr. Pierre Kory,  membru fondator al Front Line Covid-19.

 

 

3 COMENTARII

 1. La ora actuala , utilizarea acestui produs nu este autorizat pentru infecția cu COVID -19, in SUA. In vremuri tulburi, mulți falși profeți apar …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here