Polițiștii din Făgăraș au trimis aseară acasă 32 de persoane care participau la evenimente private ilegale. Polițiștii s-au sesizat din oficiu că la un restaurant din Făgăraș au loc 2 petreceri-o nuntă și un botez, la care participau în total 32 de invitați. Ambele evenimente au fost închise iar nuntașii, mirii și părinții s-au ales cu amenzi pentru încălcarea regulilor de prevenție a răspândirii infecțiilor cu SarsCov-2.

  • „Cu ocazia verificărilor efectuate au fost identificate 32 de persoane, fiind aplicate sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor legale stabilite de Legea nr. 55/2020, atât participanților și organizatorilor, cât și administratorului localului. În ambele cazuri, evenimentele private au fost întrerupte, iar participanții au părăsit locațiile. Reamintim faptul că este interzisă organizarea și participarea la reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.
    Polițiștii amintesc brașovenilor că, în perioada stării de alertă, organizarea și participarea la reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise , publice sau private, sunt interzise.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here