Un centru de vaccinare a fost deschis şi la Victoria sâmbătă, 27 februarie 2021, la  Clinica Paltinul. În  câteva ore,  s-au înscris la vaccinare peste 300 de persoane din oraşul  şi din comunele arondate: Ucea, Viştea, Sâmbăta, Drăguş, Lisa şi Apraş.

  • ,,Astăzi, 27 februarie a.c., s-a deschis Registrul Electronic Naţional de Vaccinare pentru centrul de la Victoria, iar mâine 28 februarie 2021, vom primi 120 de doze de vaccin Pfizer  necesare pentru zilele de luni şi marţi. În perioada 1- 5 martie a.c., toate  programările au fost epuizate. Centrul de vaccinare va fi deschis de luni până vineri în intervalul orar 8.00 – 20.00.  Bolnavii cronici care s-au programat  trebuie să vină la vaccinare  cu adeverinţă de la medicul de familie în care să se specifice bolile cronice pentru care sunt luaţi în evidenţă’’ a spus administratorul Clinicii Paltinul,  dr. Ioan Rotaru.

Dotarea centrului de vaccinare de la Victoria a costat peste 20.000 lei:  frigider, calculator, licenţă de program, imprimantă, materiale de prim-ajutor şi medicamente de urgenţă.  DSP a  pus la dispoziţia centrului halate, seringi, ser fiziologic, ace, viziere şi plasturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here