Satul Ohaba este în doliu. Familia şi sătenii sunt şocaţi de tragicul eveniment petrecut luni, 26 aprilie a.c., când Elisabeta Ciobotaru şi-a pierdut viaţa la doar 8 ani.  Fetiţa preotului din Ohaba se juca pe stradă, când a intrat  cu bicicleta într-un utilaj agricol.  Impactul i-a fost fatal.  Elisabeta era elevă în clasa a II-a în clasa învăţătoarei Gabriela Bălan.

  • Cei care doresc să sprijine familia greu încercată pot să o facă virând direct în contul familiei.

RO38 BTRL RONC RT03 8190 9701 CIOBOTARU OANA

BANCA TRANSILVANIA

Învăţătoarea Gabriela Bălan: ,,A decedat în braţele tatălui ei”

  • ,,Vestea a venit ca un trăsnet, doamna preoteasă m-a sunat şi aşa am aflat despre tragicul eveniment. Am plecat imediat de la şcoală împreună cu directorii instituţiei la familia părintelui. Am simţit nevoia să fim alături de ei. Nu ne-am închipuit niciodată  că un copil va avea un sfârşit aşa de tragic. Un copil plin de viaţă, un copil minunat. A ieşit la joacă cu alţi frăţiori de-al ei şi cu un copil din vecini şi se plimbau cu bicicletele. Ea nu a mai putut opri bicicleta şi a intrat într-un utilaj agricol, care i-a produs o hemoragie internă. Familia a sunat la 112, iar  părintele a luat-o în maşină şi s-a întâlnit cu ambulanţa pe drum. Cunosc foarte bine această familie pentru că am avut-o elevă şi pe fata cea mare, Parascheva. Am avut bucuria  să o am elevă şi pe Elisabeta.  Era un copil extraordinar, plin de viaţă, care ştia să-şi antreneze tot timpul colegii la joacă, ştia să socializeze atât de bine cu ei şi când lipsea de la şcoală toată clasa întreba de ea. Între copii mai sunt mici conflicte, dar  vis-a-vis de Elisabeta,  nimeni, niciodată nu a avut ceva  de reproşat. Colegii o iubeau şi eu o iubeam, era elevul meu din prima bancă, un copil foarte bun. Era minunată, ca un fluturaş, tot timpul îi spuneam că e ca un fluturaş pentru că venea îmbrăcată în rochiţă şi zburda în curtea şcolii. Era ca un înger, nu ne-am gândit niciodată că va fi un înger atât de iubit, încât să fie chemată  atât de devreme. E tragic, toţi fraţi întreabă de Eta, când vine Eta, iar părinţii încearcă să le explice că s-a dus la cer, iar ei să-şi  ridice ochişorii spre cer ca  să o vadă. Fraţii cei mari realizează ce s-a întâmplat şi sunt distruşi. Toată familia este distrusă. Asistenţii de la Ambulanţă au resuscitat-o însă fără rezultat, Elisabeta a decedat. Părintele spuse că şi-a dat duhul  în braţele sale’’ a spus  Gabriela Bălan, fosta învătătoare a fetiţei.

 

Primarul comunei: ,,Vom fi alături de familie şi o ajutăm cu tot ce trebuie”

,,Comunitatea din Ohaba este în doliu. Fiica de 8 ani a părintelui Ciobotaru a decedat. Fetiţa se plimba cu bicicleta alături de alţi copii pe uliţă, când s-a întâmplat nenorocirea. A intrat intr-un utilaj agricol parcat pe stradă. În ziua respectivă am văzut elicopterul SMURD lângă pasarela de la Şercaia, dar nicio clipă nu m-am gândit că se poate întâmpla aşa ceva. Părintele Ciobotaru a ajuns la noi în comunitate de câţiva ani şi slujeşte la Biserica   din Ohaba. O să fim alături de familie şi o să-i ajutăm cu tot ce au nevoie’’ a spus Victor Bârlez, primarul comunei Şinca Veche.

 Protopopul de Ţara Făgăraşului: ,,Suntem alături de părintele paroh moral şi financiar, dar durerea nu avem cum să o alinăm”

  • ,,Preotul a venit la noi în zonă de lângă Galaţiul Moldovei, la 1 decembrie 2016 şi a fost instalat la parohia din Ohaba. Este o familie frumoasă  cu mulţi copii, toţi bine crescuţi, respectoşi şi cu mult bun simţ. Părintele nu s-a plâns niciodată şi şi-a acceptat menirea. Este sprijinit de familii din judeţul Galaţi, dar şi de la noi din zonă, oameni care au vrut să rămână în anonimat. Este o tragedie pentru această familie. Fetiţa se juca pe stradă, când s-a speriat de un câine şi a intrat cu bicicleta într-u utilaj agricol. S-a lovit în zona abdominală şi a făcut hemoragie. A fost transportată la Braşov, dar din păcate a decedat. Mare suferinţă pentru aceşti părinţi. Va fi adusă mâine de la Braşov, iar joi, 29 aprilie a.c., ora 13.00, va fi înmormântarea la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Ohaba. Suntem alături de părintele paroh moral şi financiar, dar durerea nu avem cum să o alinăm” a declarat protopopul de Ţara Făgăraşului, pr. Iulian Boac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here