Un făgărăşean a fost şocat de ceea ce a găsit într-o bucată de carne pe care a cumpărat-o de la magazinul Kaufland din Făgăraş. Acesta ne-a trimis fotografiile cu acest produs impropriu consumului.

  •  ,, As dori sa va trimit cateva poze cu ceea ce am gasit intr-o bucata de carne pe care am cumparat-o ieri din Kaufland Fagaras” a scris redacţiei Mădălin Delcea.

 Amenzi de 226.000 lei pentru Kaufland

Nu este singurul caz.  În perioada martie 2020 – martie 2021, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC) a primit peste 300 de reclamații de la clienții magazinelor Kaufland, care au anunțat, printre altele, lipsa prețurilor afișate la anumite produse, diferențe între prețul afișat la raft și cel de la casa de marcat, dar și produse expirate. În total, ANPC a amendat mai multe magazine Kaufland din țară cu suma de 799.100 lei, a informat instituția într-un raspuns trimis la solicitarea wall-street.ro. Conform sursei citate, în Brașov, inspectorii sanitari au dispus măsuri de oprire temporară/definitivă a produselor constatate cu abateri: lipsă prețuri afișate ale etichetei, ambalaje ale produselor congelate comercializate deteriorate. Pentru problemele găsite, au fost aplicate amenzi în valoare de 226.000 de lei.

 

  • Toate aspectele identificate de autorități au fost soluționate de fiecare dată în favoarea clienților. Compania a acționat prompt în vederea remedierii imediate și pentru a stabili măsuri care să prevină apariția unor astfel de neconformități pe viitor”, acesta este punctul de vedere comunicat de Kaufland.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here