Festivitatea de premiere a elevilor absolvenţi din clasele a VIII-a de la  Liceul ,,IC Drăguşanu” din Victoria s-a desfăşurat joi, 10 iunie a.c. La manifestare au fost prezenţi alături de absolvenţii promoţiei 2020 – 2021, elevii din clasa a VII-a, directorii instituţiei, prof. Marioara Deszi, prof. Matei Morlova, primarul Camelia Bertea, comandantul poliţiei Victoria, Marian Filipoiu, preotul Adrian Magda, dascăli, părinţi şi bunici.

  • ,,În zi de sărbătoare chipurile devin mai luminoase, dar observ şi o uşoară undă de tristeţe pentru că aţi terminat ciclul gimnazial.  Este emoţia trecerii într-o altă etapă a vieţii, cu responsabilităţi mai mari, cu aprofundări ale cunoştinţelor, cu dorinţa de a fi originali, de a încerca să vă concentraţi asupra unei viitoare profesii. Vă doresc succes la Evaluarea Naţională, să ajungeţi într-un colectiv în care veţi avea noi prieteni, dar să nu uitaţi de cei alături de care aţi stat patru sau chiar nouă ani.  Mult succes la Evaluarea Naţională’’ a spus directorul instituţiei, Marioara Deszi.
  • ,,Prin dascăli vi s-a transmis lumina cunoştinţelor pe care îi fac pe oameni mai înţelepţi, mai pricepuţi, mai buni.   Vreau să vă spun că tot ceea ce avem  este un dar de la Dumnezeu, un dar pe care trebuie să-l cultivăm cu responsabilitate.    Trebuie să fim totuşi conştienţi că forţa este de la Dumnezeu.  Fiţi modeşti! Un om modest niciodată nu greşete, un om modest permanent va  reuşi în viaţă. Vă doresc să fiţi bucuria şi lumina părinţilor şi a dascălilor care s-au străduit să vă aducă până în faza asta. Succes la examenele pe care le aveţi’’ a spus preotul Adian Magda.
  • ,, Mă uit la voi cât sunteţi de frumoşi şi mă gândesc că sunteţi o generaţie unică şi spun asta pentru că voi sunteţi cei care aţi trecut prin această pandemie.   Vreau să reprezentaţi cu mândrie Victoria, să nu uitaţi niciodată că baza voastră de formare a plecat de aici, de la aceşti dascăli minunaţi care v-au fost mentori.  Voi sunteţi pentru noi viitorul, sunteţi şansa noastră de mâine. Mult succes şi baftă la examen’’ a spus Camelia Bertea, primarul oraşului.
  • ,,Vă doresc succes la liceu şi sunt convins că toţi veţi reuşi în viaţă şi veţi ţine cont de sfaturile părinţilor, ale profesorilor cărora trebuie să le mulţumim în fiecare zi, generaţie după generaţie, pentru tot efortul pe care îi depun pentru copiii noştri’’ a spus Marian Filipoiu, comandantul Poliţiei Victoria.

Premianţii claselor a VIII-a A şi B

În anul şcolar şcolar 2020 – 2021, la Liceul Teoretic ,,IC Drăguşanu’’ au fost două clase de a VIII-a, şef de promoţie a fost desemnat elevul Niţă Marco care a obţinut media generală în ultimii patru ani 9,95.

Clasa a VIII-a A, diriginte- profesoara de limba română, Carmen Mancaş

  •  premiul I -Untilă Giulia Andreea cu media 9,92,
  • premiul II – Cojocaru Alexandra Maria, cu media 9,86,
  • premiul III- Ciontea Alesia, cu media  9,78.
  • menţiuni: Ispas Ana Maria- 9,73, Simea Ştefania -9,70, Codrea Stoia Alessia – Maria 9,57.

Clasa a VIII-a B,  diriginte-  profesoara de limba engleză, Haneş Angela

  •  premiul I- Magda Ştefania cu media 9,92,
  • premiul II- Guiman Alexandru şi Niţă Marco cu media 9,89
  •  premiul III l- Timoftă Alexandra 9,86.
  • menţiuni: Ganea Denisa (9,76), Ciopec Rareş (9,73), Meternă Mara (9,65), Funariu Paula ( 9,55), Coman Vlad (9,50), Halmaghiu Patrik (9,42), Ciceu Elena (9,39

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here