Pentru   modernizarea şi reabilitarea   drumului judeţean DJ 109, Beclean – Luţa – Ludişor (km 0+000 – km 9+084), a fost emis ordinul de începere  a lucrărilor.  Firma SC Diferit SRL are la dispoziţie 22 de luni pentru a finaliza acest drum, valoarea investiţiei fiind de 27.497.317,30 lei, banii provenind din bugetul propriu al CJ Braşov. Pe lângă înnoirea structurii rutiere, vor fi reabilitate trei poduri, vor fi modernizate podeţele transversale şi cele la drumurile laterale, vor fi realizate lucrări de colectare şi evacuare a apelor pluviale, consolidări la terasamente şi amenajări ale acceselor la proprietăţi.

  •  „Acordăm o atenţie deosebită proiectelor de reabilitare şi modernizare a infrastructurii rutiere administrate de Consiliul Judeţean Braşov. Fie că accesăm fonduri europene pentru realizarea acestora, fie că le finanţăm din bugetul propriu sau din fonduri guvernamentale, implementarea acestor tipuri de proiecte este extrem de importantă pentru accesibilizarea tuturor zonelor judeţului Braşov şi deschiderea lor către investiţii, pentru crearea condiţiilor de dezvoltare a comunităţilor rurale sub toate aspectele şi eliminarea decalajelor faţă de mediul urban. Sunt convins că vom reuşi să atragem o parte importantă din fondurile europene nerambursabile care ne vor sta la dispoziţie în exerciţiul financiar 2021-2027, astfel încât să reuşim să aducem cât mai multe drumuri judeţene la un nivel calitativ comparabil cu cel din ţările occidentale”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian-Ioan Veştea.

Se va deschide şi şantierul  pentru modernizarea drumului din intravilanul satului Viscri şi cel petru  modernizare şi reabilitare a drumului judeţean DJ DJ 104 L Bunești – Viscri – Dacia (15,06 km), proiect finanţat din fonduri europene, cu o valoare totală de 24.495.058,94 lei accesate de administraţia judeţeană în mandatul precedent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here