Cabana Podragu din Munţii Făgărasului se va deschide începând cu data de 1 iulie 2021 şi  va primi turişti până la sfârşitul  lunii octombrie 2021.  Această cabană  este situată la altiturdinea de 2.136 m, pe Valea Podragului din Munţii Făgăraşului, este construită din piatră şi dispune de 70 de locuri de cazare, la paturi şi priciuri. Datorită altitudinii şi accesului greoi, transportul alimentelor, combustibilului şi lemnelor se face cu ajutorul măgarilor.

  •  ,,Zilele trecute am degajat poteca pe traseul montan pentru ca turiștii să poată ajunge la cabană.  Sâmbătă, 26 iunie a.c., cu ajutorul celor opt măgari,  vom face aprovizionarea cabanei.  Sperăm să trecem cu bine peste limbile de zăpadă care mai sunt  între cabana Turnuri şi cabana Podragu.  În perioada 26  – 30 iunie 2021 vom  executa lucrări de întreţinere şi curățenie, iar în data de 1 iulie 2021 cabana este deschisă pentru turişti” a spus cabaniera, Corina Iosif.

Pentru o noapte de cazare turiștii trebuie să achite sume cuprinse de la 50 la 75 de lei. Cabanele Podragu și Turnuri sunt administrate de cabaniera Corina Iosif , care este şi proprietar al acestora.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here