Un bărbat din Felmer, de 40 de ani, a fost dat dispărut aseară, în jurul orei 18.00, de familia sa, care a sunat la 112.  Asta după ce membrii familiei l-au căutat ore bune prin zona unde au stâna.  Căutările au continuat şi în această dimineaţă.  Echipe de poliţişti, jandarmi, lucrători de la ISU, paznici de vânătoare, voluntari în frunte cu primarul comunei Şoarş, Dănuţ Ioan Timiş, s-au adunat în faţa sediului Primăriei Şoarş de unde au plecat în căutarea bărbatului de care nu se mai ştia nimic de ieri de la ora 16.00.

  • ,,Familia ciobanului  a sunat la 112, luni, 26 iulie 2021, în jurul orei 18.00, după ce l-au căutat  câteva ore. Marcel se afla la stână la ora 14.00 când a vorbit cu socrul lui, dar la ora 16.00 nu l-au mai găsit la stână. Familia l-a căutat, însă nu a fost de găsit şi atunci ei au sunat la 112 şi au solicitat ajutor’’ a spus primarul Dănuţ Ioan Timiş.

Din păcate acesta a fost găsit spânzurat astăzi, în jurul orei 10.45,  în pădure, între Şoarş şi Văleni. Bărbatul are doi copii minori. Nimeni nu ştie de ce bărbatul a recurs la agest gest.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here