Un accident rutier a fost înregistrat pe DN 1, pe podul de la Vlădeni, joi, 26  august 2021, în jurul orei 8.30. Două autoturisme au fost implicate în accident şi în urma impactului două persoane au suferit leziuni şi au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale.

  •  ,,Accidentul a avut loc în localitatea Vlădeni între două autoturisme. La faţa locului s-au deplasat un echipaj de la SMURD şi o ambulanţă SAJ. S-a intervenit pentru acordarea asistenţei medicale necesare la faţa locului. Cele două victime, femei, erau conştiente şi au fost transportate la Spitalul Judeţean Braşov’’ a spus Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt ISU Braşov.

La faţa locului au ajuns şi oamenii legii. Poliţiştii au efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor în care s-a produs accidentul rutier.

  •  ,,În urma impactului au rezultat două victime care au fost transportate la spital pentru investigații medicale. Conducătorii auto au fost testați din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul fiind 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier. Traficul este blocat”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here