Conducerea organizaţiei judeţene Braşov a Partidului Mişcarea Populară (PMP) s-a întâlnit miercuri, 29 septembrie, cu aleşii locali ai PMP din judeţul Braşov pentru a identifica problemele cu care aceştia se confruntă şi soluţiile la aceste probleme. Întâlnirea a avut loc la Făgăraş şi au participat  aleşii locali PMP din judeţ, un primar, trei viceprimari şi 40 consilieri locali.  Din partea conducerii centrale a PMP a participat  preşedintele Cristian Diaconescu,  secretarul general adjunct – Adrian Piţigoi, vicepreşedintele responsabil de Transilvania – Clement Negruţ şi vicepreşedintele Gheorghe Ialomiţianu.  La CL Ucea, PMP are 3 consilieri locali, iar la Părău un consilier local şi primarul Ovidiu Ovesea.

  • ,,Este pentru prima oară când am fost ascultaţi. Nu e normal să fim căutaţi doar din 4 în 4 ani pentru a ni se cere voturile. Mi-a plăcut că am avut ocazia să punem cărţile pe masă şi am încredere că va fi bine, de acum, şi la PMP” a declarat Ioan Stanciu, consilier local la Ucea.
  •  „Preşedintele ne-a făcut o impresie foarte bună. Se vede că vrea să facă treabă în partid, iar noi îl vom sprijini. E un om corect, iar corectitudinea duce la succese” a spus Aurelia Bâţă, consilier local la Părău.   PMP Braşov este în plin proces de reorganizare, după numirea, în luna august, a lui Radu Valentin Paul în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here