Şedinţa extraordinară a CL Făgăraş s-a desfăşurat  vineri, 29 octombrie 2021, începând cu ora ora 18.00, în sala de şedinţe a Primăriei Făgăraş, fiind convocată de o treime din numărul total de consilieri locali.  A fost dezbătut un singur proiect de hotărâre care era inclus pe ordinea de zi, respectiv ,,desemnarea a doi  reprezentanţi ai  Consiliului Local Făgăraş, ca membri  în comisia de evaluare a probei de interviu, din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiilor de director/ director adjunct din unităţile de învăţământ din Municipiul Făgăraş”.  Decizia consilierilor locali  de a convoca plenul era un  răspuns la  adresa  Inspectoratului Şcolar Judeţean Braşov înregistrată la Primăria Făgăraş sub nr. 52630  încă din data de 24 septembrie 2021. Nouă  consilieri locali au fost  iniţiatorii proiectului de hotărâre şi totodată cei care au  convocat respectiva şedinţă a CL Făgăraş.  Este vorba despre:  Cupu Lucian şi  Gavrilă Dan de la PNL,  Paicu Cristina şi  Crăciun Monica de la USR,  Aldea Iuliana şi  Clonţ Valentin de la Pro România, Butunoiu Nicolae, Polmolea Corina şi Ludu Cristian de la PSD.

A fost 3 propuneri

  • Cupu Lucian i-a propus pe prof. Pandrea Dan şi prof. Sburlea Simona Ileana
  • Lascu Iulian l-a  propus pe prof. Bogdan Ioan
  • Popa Ovidiu a propus-o pe Băjenaru Elena, directorul muzeului

În urma votului rezultatele au fost următoarele:

  • Pandrea Dan- 9 voturi
  • Sburlea Simona Ileana-9 voturi
  • Bogdan Ioan- 6 voturi
  • Băjenaru Elena-  6 voturi

,,Din comisia de evaluare, în urma votului, vor face parte prof. Pandrea Dan şi prof. Sburlea Simona Ileana, care au întrunit numărul necesar de voturi” a precizat preşedintele de şedinţă, Paicu Cristina.

Cei doi reprezentanţii ai CL Făgăraş vor fi membri  în comisia de evaluare a probei de interviu, pentru candidaţii  pentru funcţiile de director şi director adjunct de la  Colegiul Naţional Radu Negru Făgăraş,  Colegiul Naţional D-na Stanca Făgăraş, Liceul Teologic Ortodox Sf. Constantin Brâncoveanu Făgăraş, Colegiul Aurel Vijoli Făgăraş,  Liceul Tehnologic Dr. Ioan Şenchea Făgăraş, Şcoala Gimnazială Ovid Densusianu Făgăraş,  Grădiniţa cu program prelungit Voinicelul Făgăraş,  Grădiniţa cu program săptămânal Pinochio Făgăraş,  Grădiniţa cu program prelungit Albinuţa Făgăraş,  Grădiniţa cu program prelungit Prichindeii Făgăraş.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here