În şedinţa extraordinară CL Făgăraş desfăşurată marţi, 9 noiembrie 2021, a fost ales viceprimarul municipiului. Cu 10 voturi, minimul necesar, a fost desemnat pentru funcţia de viceprimar consilierul local Cosmin Ştirbu, PSD.   Proaspătul  viceprimar deţine  Şcoala de şoferi Ştirbu SGM.  În februarie 2020, Cosmin Ştirbu a avut o poziţie critică faţă de conducerea municipiului, exprimată în cadrul materialului publicat în Monitorul de Făgăraş sub titlul  ,,Făgăraşul, un ,,Caracal” al semnalizării rutiere”

  •   ,,Unde te uiţi în Făgăraş ai impresia că oraşul nostru este  dărăpănat. Primarul se  laudă că face proiecte, dar ce proiecte a făcut? L-a mutat pe ,,şaorma”  dintr-o parte în alta, atât a făcut! Şi  i-a dat şi vreo 380.000 euro!  Cei care conduc Făgăraşul fac numai prostii, doar pentru ei. E bătaie mare de joc!  Şi noi plătim taxe şi impozite, şi noi vrem un trai mai bun,  comod, nu doar cei care conduc şi ai lor.   Trebuie să se facă mai multe pentru tinerii din oraş  pentru că altfel pleacă în alte oraşe şi în alte ţări”   a afirmat, în februarie 2020, Cosmin Ştirbu, instructor de şcoală de şoferi.
  • ,,În tot oraşul trecerile de pietoni sunt amplasate prea aproape de colţul intersecţiilor. Poliţia rutieră şi primăria ar trebui să coopteze  şi un instructor de şcoală de şoferi când fac reglementări rutiere în oraş. Nu ne-au solicitat niciodată. Un alt neajuns  este dat de faptul că majoritatea maşinilor sunt parcate pe colţul intersecţilor. Ar trebui mai multă implicare din partea poliţiei locale pentru a eradica  obiceiul făgărăşenilor de a-şi parca maşinile  aiurea,  la colţul intersecţiilor şi în apropierea trecerilor de pietoni.  Şi ultimul sens giratoriu, cel  de la Poliţia Locală,  este făcut fără cap. Sunt multe aberaţii în oraş, care sfidează ne sfidează pe noi, conducătorii auto.  La ieşirea din parcarea stadionului spre strada Uniunii, pe sub pasarelă,  sunt maşini parcate întotdeauna şi pe stânga şi pe dreapta. Nu este vizibilitate şi se iese greu din acea zonă. Iar când reuşeşti să intri pe strada Uniunii, dai în gropi, sunt două gropi mari în carosabil.  Cineva  ar trebui să-şi facă treaba.   Elevul  nici n-apucă să plece că are cedează trecerea şi când pleacă dă şi în gropile din carosabil.    Nu avem nimic personal cu nimeni, dar ca să se elibereze traficul cei responsabili trebuie să se implice, să iasă din birouri şi să constate aceste neajunsuri la faţa locului.  De 10 ani sunt instructor auto şi în acest răstimp nu s-au reglementat aceste probleme” a spus  atunci Cosmin Ştirbu de la Şcoala Ştirbu SGM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here