Monitorul de Făgăraş vine în sprijinul cititorilor prin campania de abonamente.

  • Cu doar 6 lei pe lună, cititorii pot avea ziarul acasă în fiecare săptămână. Se pot face abonamente la ziarul Monitorul de Făgăraş prin factorii poştali sau la sediul redacţiei din Piaţa Republicii nr. 18, Făgăraş.  Abonamentele pot fi lunare, pe mai multe luni sau pe un an, în funcţie de opţiunile cititorilor.
  • Ziarul Monitorul de Făgăraş poate fi citit şi online pe site-ul www.monitorfg.ro sau pe facebook.

23 de ani cu Monitorul de Făgăraş

Monitorul de Făgăraş este pe piaţă din octombrie 1998, de 23 de ani , timp în care a fost în slujba cititorilor, aducând în fiecare săptămână informaţii de interes local, judeţan şi naţional din toate domeniile de activitate. A fost, de asemenea, şi un promotor al culturii locale, prezentând personalităţi din Ţara Făgăraşului, dar organizând şi evenimente menite să prezinte istoria şi cultura locului.   Desigur şi-a atras şi critici de-a lungul timpului, dar numai din partea celor care au încălcat legea şi care au devalizat banul public. Dar în timp, astfel de persoane şi-au pierdut credibilitatea şi au dispărut din viaţa publică, dar Monitorul de Făgăraş continuă să fie citit şi aşteptat  de cititorii săi. Monitorul de Făgăraş a fost şi rămâne o punte de legătură între cetăţeni şi autorităţi, demonstrând că acestea din urmă trebuie să fie în slujba oamenilor şi nu invers. Monitorul de Făgăraş rămâne o uşă deschisă pentru cititori, indiferent de problemele pe care le au. La 23 de ani distanţă de la ediţia cu numărul ,,ZERO”, Monitorul de Făgăraş rămâne lider în media făgărăşeană  şi asta pentru că este credibil, nepărtinitor  şi consecvent în prezentarea informaţiilor.  Monitorul de Făgăraş şi-a recompensat întotdeauna cititorii, prin premiile împărţite în urma campaniilor organizate, calendarul anual, cărţile şi CD-urile realizate de redacţie şi împărţite împreună cu ziarul.  Ziarul tipărit continuă  să ajungă în casele făgărăşenilor în fiecare zi de marţi cu aceeaşi acurateţe şi profesionalism.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Ia fă o verificare pe la anl-uri și vezi câți angajați de la primărie au apartamente închiriate acolo pe nimic și câte sunt subînchiriate pe bani grei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here