Procurorii DIICOT Constanța şi Braşov au descoperit un caz cutremurător. Trei tinere au căzut  în plasa unor bărbaţi care le-au traficat şi le-au obligat să se prostitueze. Este vorba despre trei indivizi, cu vârste cuprinse între 38 și 41 de ani, care sunt acum acuzaţi  de trafic de persoane, tentativă la trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism.

Relaţii sexuale pe bani

Anchetatorii spun că în perioada mai-iunie 2021, suspecții ar fi recrutat trei tinere de 17, 20 și 21 de ani pentru a le exploata sexual. Fetele proveneau din medii de viață precare  și ar fi fost convinse să întrețină relații sexuale cu diverși bărbați în schimbul unor sume de bani. Pentru asta, suspecții ar fi închiriat mai multe apartamente în Brașov și Constanța, acolo unde tinerele se întâlneau cu clienții lor. Unul dintre indivizi ar fi făcut fotografii în ipostaze erotice cu una dintre victime, iar pozele ar fi ajuns pe rețelele de socializare.

Arestaţi preventiv

Polițiștii BCCO Constanța au aflat despre practicile ilegale ale celor trei indivizi și i-au supravegheat vreme de câteva săptămâni. Apoi anchetatorii au descins în locuințele suspecților, iar la percheziții au ridicat 4 telefoane mobile care ar fi conținut probe care îi incriminează pe cei trei bărbați. Ei au fost duși la audieri și arestați preventiv,  iar acum dosarul a ajuns în instanță. Magistrații Tribunalului Constanța urmează să decidă ce pedeapsă vor primi cei trei suspecți.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here