Toţi locatarii din cartierul Tudor Vladimirescu din Făgăraş o căutatu pe Mădălina, fetiţa cu ochi mari şi negri, care se juca mereu în faţa blocului cu copiii de vârsta ei. Era 1 mai 2002. De atunci nimeni n-a mai ştiut nimic de ea. A fost dată dispărută, iar dispariţia ei a rămas în baza de date a Poliţiei Române ani în şir. După o vreme  Mădălina a fost uitată inclusiv de tatăl ei vitreg, cel cu care locuia şi cel care a văzut-o pentru ultima dată.

Poliţiştii au redeschis cazul ,,Mădălina”

După 19 ani, mai précis în ultimele săptămâni, poliţiştii au redeschis cazul şi cercetează din nou dispariţia Mădălinei. Asta după ce ar fi primit informaţii că trupul fetiţei ar fi fost îngropat undeva în zona străzii Salcâmului din Făgăraş. În zona indicată de anumite persoane, oamenii legii au căutat indicii care să îi conducă la misterioasa dispariţie a copilei. Într-o groapă săpată în apropierea străzii Salcâmului, poliţiştii au găsit mai multe fragmente de oase care, spun ei,  ar putea aparţine unei fetiţe.   După descoperirea şocantă, poliţiştii au trimis resturile la expertiză, demersul lor putând ajuta cercetările care vor stabili dacă trupul Mădălinei a fost îngropat în acel loc.

Biletul tatălui vitreg

Mădălina Vasilica Vîrtan locuia în cartierul Tudor Vladimirescu, blocul 8, apartamentul 13, cu tatăl ei vitreg, el fiind şi persoana care a anunţat dispariţia copilei la 1 mai 2002. Poliţiştii făgărăşeni au mers şi la  apartamentul în care locuia Mădălina, dar este ocupat în prezent de altă familie. Conform anunţului din mai 2002, tatăl vitreg al Mădălinei susţinea că a plecat de acasă când fetiţa dormea şi i-a lăsat un bilet  scris în care-i spuea că merge la alimentara. I-a mai lăsat, scria el, şi 300.000 de lei pentru cumpărături. Când s-a întors acasă Mădălina şi banii dispăruse. De atunci cazul a rămas neelucidat. Nimeni nu ştie deocamdată unde este tatăl vitreg sau părinţii naturali ai Mădălinei. La nivel naţional, numărul copiilor dispăruţi a ajuns la 10.000.  Vom reveni. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here