Update:

Cei doi fraţi au fost găsiţi de o patrulă de poliţişti în municipiul Braşov. „Din primele verificări acestea nu au fost victimele vreunei infracțiuni”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar de poliție Alina Maria Ivan.

Ştirea iniţială

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara au fost sesizați de către o femeie din localitatea Sânpetru, joi, 25 noiembriea.c., cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 13 ani, a plecat împreună cu fratele său vitreg, în vârstă de 10 ani, de la domiciliu, la aceeași dată, în jurul orei 14.00 și nu au revenit până în prezent.

Semnalmentele copilului, în vârstă de 13 ani:

Înălțime 1,53 m, greutate 36 kg, păr șaten, tuns scurt, fața ovală, ochi căprui, constituție atletică. La momentul plecării acesta purta teniși, de culoare bleumarin și era îmbrăcat cu pantaloni de trening, de culoare închisă și geacă de culoare închisă, cu imprimeu de camuflaj.

Semnalmentele copilului, în vârstă de 10 ani:

Înălțime 1,35 – 1,40 m, greutate 30-35 kg, păr șaten, tuns scurt, fața ovală, ochi căprui, constituție atletică. La momentul plecării acesta purta teniși de culoare albă și era îmbrăcat cu pantaloni de trening, de culoare bleumarin și geacă de culoare albastru închis.

  • Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoanele în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112

1 COMENTARIU

  1. Nu înțeleg…..ei nu acționează? Așteaptă să fie sunați la 112? Stați cu curul la căldurică și așteptați să vă sune cineva care i-au văzut? Tâmpiților……

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here