ANM a emis un cod galben de vreme rea pentru mai multe județe din țară, incluzând și o parte din Brașov, valabil din această dimineață, până mâine seară (1 decembrie), la ora 20.00.

  • În intervalul menționat, temporar, vântul va avea intensificări în toate regiunile, cu viteze la rafală cuprinse în general între 50 și 60 km/h și vor fi precipitații pe arii restrânse moderate cantitativ. În sud-estul și sudul extrem al țării, pe parcursul zilei de marți (30 noiembrie) vor fi precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și pe arii restrânse ninsoare. La munte va ninge, iar în regiunile intracarpatice în cursul nopții de marți spre miercuri (30 noiembrie/01 decembrie) local vor predomina ninsorile și pe alocuri se va depune strat de zăpadă”, au detaliat meteorologii.

Ninge ușor în zona montană din județele Brașov și Sibiu,   a anunțat Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov. DRDP Brașov a acționat în acestă dimineață cu aproximativ 90 de utilaje de deszăpezire care au împrăștiat peste 250 de tone de materiale antiderapante.

  • Vă rugăm să circulați prudent în zonele în care circulația se desfășoară în condiții de iarnă„, a transmis Robert Elekes, reprezentant DRDP Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here