Un făgărăşean a câştigat un autoturism la un concurs organizat de o companie de ţigări. Mare i-a fost bucuria lui Pal Deneş din Făgăraş când a fost sunat de reprezentanţii JT Internaţional  SRL pentru a-l anunţa că este câştigătorul marelui premiu al  campaniei ,,100 de oameni de succes” organizat în perioada 13 septembrie-19 decembrie 2021. Bărbatul a fost recompensat cu un autoturism Toyota C-HR C-ult Style de culoare albastru metalizat. Maşina i-a fost predată făgărăşeanului la data de 22 noiembrie a.c.

  • ,,Nu vă pot spune ce bucurie am simţit când am fost anunţat că sunt câştigătorul marelui premiu, nu-mi venea să cred. Mi-a fost adusă maşina pe platformă, am semnat documente, iar acum sunt proprietarul unei maşini noi, hibridă. Din păcate o pun în vânzare penntru că eu am o maşină pe care o folosesc” a declarat Pal Deneş.

 

Făgărăşeanul are 65 de ani, este pensionar, dar lucrează în continuare ca paznic la o societate comercială din oraş. Pal Deneş este de meserie strungar şi a lucrat la UPRUC, iar după ce fabrica s-a închis a plecat la lucru în Germania.

  • ,,Sunt fumător de mulţi ani. Când apărea vreo campanie la ţigări, mă implicam. Aa a fost şi acum, am strâns fiecare cupon de la pachetele de ţigări şi le-am păstrat, le am puse pe ani. Când m-au sunat cei de la reprezentanţă le-am spus că am toate cupoanele. M-au rugat să iau doar un cupon şi să-l trimit. Când a fost marea tragere, cuponul meu a fost cel norocos. Vreau să vă spun că Dumnezeu ne recompensează pentru nedreptăţile ce ne sunt făcute de alţii. Eu am pierdut o maşină  pe care am cumpărat-o de la cineva în urmă cu câţiva ani şi care era furată.  N-am mai recuperat banii aceia niciodată. Când am primit această maşină m-am gândit la acea întâmplare nefericită, zicându-mi că Dumnezeu răsplăteşte munca şi răbdarea” a mai spus Pal Deneş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here