O dezbatere publică pentru serviciile de salubritate va fi organizată de Primăria Făgăraş, în sala de şedinţe, vineri, 14 ianuarie 2022, ora 11.00. Făgărăşenii pot participa pentru a-şi spune punctul de vedere în privinţa tarifelor şi a serviciilor prestate de Salco Serv SA. Propunerea Salco Serv, preluată de Primăriei Făgăraş, este de a se majora taxa de salubritate cu 70 de bani/persoană/lună, care să acopere inflaţia. Este vorba despre taxa de gunoi pe care o încasează Primăria Făgăraş de la cetăţeni.

  •  ,,Nu ne-a fost cerută părerea în privinţa acestei dezbateri publice pe care o organizează Primăria. Am primit o adresă în acest sens în care eram înştiinţaţi că se organizează această dezbatere publică. Voi participa” a declarat Melana Ardelen, directoarea de la Salco Serv SA.

Datoria Primăriei faţă de Salco este de 2,7 milioane de lei

Reamintim că Primăria Făgăraş este cel mai mare datornic la Salco Serv SA, aceasta neachitând taxa de gunoi încasată de la populaţie în conturile societăţii. Caz în care Salco Serv are în prezent conturile blocate şi sechestru pe bunuri, elemente institute de ANAF. Datoriile Primăriei faţă de Salco erau în noiembrie 2021 în valoare totală de 4.796.926,23 lei. La data de 4 ianuarie 2022, Primăria  Făgăraş are de plătit la Salco suma de 2.789.503,27 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here